Αναζήτηση

Έτοιμες Λύσεις

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και τρυφερό μπιφτέκι από φιλέτο στήθος γαλοπούλας δικής μας παρασκευής, ζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα. Ιδανικό γεύμα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό και νόστιμο μπιφτέκι κοτόπουλου δικής μας παρασκευής από φρεσκοκομμένο κιμά, καλοζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και δυόσμο, έτοιμο για ψήσιμο. Προτείνεται για ψήσιμο στη σχάρα, στο φούρνο, σε αντικολλητικό τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,18
€10,90 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Νόστιμα και μυρωδάτα μπιφτέκια λαχανικών από πουρέ πατάτας, τριμμένο καρότο, μανιτάρι, ντομάτα, πιπεριές, αλάτι ,πιπέρι. Παναρισμένο με σουσάμι και φρυγανιά, έτοιμα για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€1,90
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Νόστιμο και τρυφερό μπιφτέκι από σπάλα ελληνικού Μοσχαριού δικής μας παρασκευής, ζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, σκόρδο, μαιντανό, αλάτι και πιπέρι, έτοιμο για ψήσιμο. Ιδανική επιλογή για γρήγορα και υγιεινά γεύματα. Ψήνουμε στη σχάρα, στο φούρνο ,σε αντικολλητικό τηγάνι. Αλλεργιογόνα: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ,ΦΡΥΓΑΝΙΑ Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ

Μπριζολάκι από κόντρα χοιρινή μπριζόλα χωρίς οστό, μαριναρισμένο σε σάλτσα λεμονιού και καρυκευμένο με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και βασιλικό, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Συστατικά: ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΟΝΤΡΑ Α/Ο, ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ, ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΣΚΟΡΔΟ
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Εκλεκτό μπριζολάκι από χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο, μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο και καρυκευμένο με βασιλικό, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ιδανικό για σχάρα, τηγάνι και φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,30
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ (ΜΙΚΡΑ)

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ (ΜΙΚΡΑ)

Νόστιμο και ζουμερό ρολό κοτόπουλου, μικρό για 2 άτομα, μαριναρισμένο με σάλτσα ντομάτας ,αλάτι, πιπέρι και γεμιστό με τυρί γκούντα, μπέικον και πιπεριά Φλωρίνης, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα στο φούρνο ή στη λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€10,50
€10,50 ανά 1 kg(s)
ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

Τρυφερό και Νόστιμο ρολό από κοτόπουλο, δικής μας παρασκευής, γεμιστό με τυρί, πιπεριές και μπέικον. Ψήνουμε στο φούρνο. Εύκολη και υγιεινή λύση για καθημερινά και γιορτινά τραπέζια. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€10,50 ανά 1 kg(s)
ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΥΡΙ , ΦΕΤΑ & ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΥΡΙ , ΦΕΤΑ & ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

Νόστιμο και γευστικό ρολό από φρέσκο κοτόπουλο, γεμιστό με κρέμα τυριού φιλαδελφεια, φέτα και λιαστή ντομάτα δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Εύκολη και γρήγορη λύση για καθημερινά αλλά και γιορτινά γεύματα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€18,90
€10,50 ανά 1 kg(s)