Αναζήτηση

Αιγοπρόβατα

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΜΠΟΥΤΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΠΟΥΤΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Μπούτι από πρόβατο ελληνικό ελευθέρας βοσκής, υγιεινό με πολύ καλό ενδομυικό λίπος. Είναι ιδανικό κρέας για μαγείρεμα στη λαδόκολλα,“στο χαρτί” όπως λέγεται συχνά, στο φούρνο και στα κάρβουνα με ειδική κοπή. Μια ιδιαίτερη επιλογή για τους γνώστες της βαθιάς γεύσης του κρέατος. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€8,10
€8,10 ανά 1 kg(s)
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Νόστιμα παϊδάκια από ελληνικό πρόβατο ελευθέρας βοσκής, σωστά σιτεμένα, για πιο δυναμική γεύση, ιδανικά για σχάρα και λαδόκολλα.Τα παΐδάκια από το μπροστινό (χεράκια) γίνονται και ωραιότατα σουβλάκια. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€8,80
€8,80 ανά 1 kg(s)
ΧΕΡΑΚΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΧΕΡΑΚΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ελληνικό χεράκι από πρόβατο ελευθέρας βοσκής, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, ωραίο ενδομυικό λίπος και βαθιά γεύση. Μπορούμε να το μαγειρέψουμε με όλους τους τρόπους, στη σχάρα, στο φούρνο, στη λαδόκολλα το λεγόμενο “κλέφτικο”, βραστό, κοκκινιστό, λεμονάτο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€6,40
€6,40 ανά 1 kg(s)