Αναζήτηση

Αμνοερίφια

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΑΡΝΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΪΔΑΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΡΝΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΪΔΑΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμα παϊδάκια από ελληνικό Αρνάκι γάλακτος. Είναι τα πλευρά του ζώου που οι Γάλλοι τα ονομάζουν κοτολέτες. Έχουν λεπτό μακρύ κόκκαλο με κρέας κατά μήκος τους,, που καταλήγει σε ψαχνό. Είναι κατάλληλα για ψητά στην ψησταριά, στο τηγάνι ή στον φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,40
€17,40 ανά 1 kg(s)
ΑΡΝΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΕΜΑΧΙΟ Χ/ΚΕΦΑΛΙ – Χ/ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ

ΑΡΝΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΕΜΑΧΙΟ Χ/ΚΕΦΑΛΙ – Χ/ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ

Αρνί γάλακτος ελληνικό, ολόκληρο με το κεφάλι, ελευθέρας βοσκής, πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας. Το ενδομυϊκό λίπος που περέχει, το βοηθάει να γίνει ιδιαίτερα τρυφερό και νόστιμο. Κατάλληλο για Φούρνο, Σούβλα.
€14,90
€14,90 ανά 1 kg(s)
ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ

ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ

Αγαπημένο Ελληνικό Κατσικάκι γάλακτος ελευθέρας βοσκής, εξαιρετικά νόστιμο και τρυφερό με σχετικά λίγο λίπος. Πλούσιο σε πρωτείνες, βιταμίνες μέταλλα καθώς και στο απαραίτητο συνένζυμο Q10. Προτείνεται για ψητό στο φούρνο, στη σχάρα, στην κατσαρόλα και στο τηγάνι. Παραδοσιακό κυριακάτικο φαγητό για την οικογένεια και τους φίλους. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€15,50
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΪΔΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΪΔΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερά και νόστιμα παϊδάκια από Ελληνικό Κατσικάκι Ελευθέρας βοσκής που δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για μαγείρεμα. Ιδανικά για σχάρα, κάρβουνα, πανέ η Σωτέ. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€18,40
€18,40 ανά 1 kg(s)