Αναζήτηση

ΑΡΝΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΪΔΑΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμα παϊδάκια από ελληνικό Αρνάκι γάλακτος. Είναι τα πλευρά του ζώου που οι Γάλλοι τα ονομάζουν κοτολέτες. Έχουν λεπτό μακρύ κόκκαλο με κρέας κατά μήκος τους,, που καταλήγει σε ψαχνό. Είναι κατάλληλα για ψητά στην ψησταριά, στο τηγάνι ή στον φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 419
€17,40
€17,40 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε τα παϊδάκια σε σχαροτήγανο 7 λεπτά περίπου από την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Στα κάρβουνα ανάλογα με το μέγεθος και τη φωτιά μας. Στο τηγάνι, ψήνουμε 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό Σνίτσελ από ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας, από τρανς,νουά, κιλότο ή στρογγυλό, κομμένο σε λεπτές φέτες και περασμένο απο την ειδική μηχανή για τρυφερό και μαλακό αποτέλεσμα. Μια γρήγορη λύση με φανατικούς θαυμαστές. Mαγειρεύουμε κλασσικά στό τηγάνι ή για ελαφρύτερη εκδοχή στο φούρνο.
€1,90
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο, από ελληνικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό. Είναι κατάλληλη για τηγάνι,φούρνο, σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,55
€8,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ –ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Νόστιμα και ζουμερά μπούτια από Ελληνικά Κοτόπουλα Κοντοχρήστου μεγαλωμένα στην Ναύπακτο. Διατροφή με βάση 65% καλαμπόκι. Περιέχουν υψηλό ποσοστό πρωτεΐνών, βιταμίνης Β12 και λίγα λιπαρά. Ψήνουμε στο φούρνο, στη γάστρα στην κατσαρόλα και στη λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,32
€5,80 ανά 1 kg(s)