Γαρίδες ιχθυοκαλλιέργειας Ινδίας, αποφλοιωμένες και προβρασμένες. Περιέχουν Ω-3 και Ω-6 λιπαρά, προστατεύουν την όραση & έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.ΟΙ γαρίδες είναι απο τά αγαπημένα θαλασσινά και μαγειρεύονται εύκολα & γρήγορα.Αφού ξεπαγώσετε την ποσότητα που θέλετε(μέσα σε ένα μπώλ με κρύο νερό) φτιάξτε γαρίδες με σκόρδο και ούζο, γαριδομακαρονάδα, γαρίσες σαγανάκι με λευκή ή κόκκινη σάλτσα.Όλα τα πιάτα με γαρίδες είναι πεντανόστιμα.