Αναζήτηση

ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟΦΛ. ΙΝΔ/ΕΙΡ 10/40 425K. ΒΑΡΟΣ FAO51 – OSTRIA

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 19806
€6,98
€6,98 ανά 1 kg(s)
i h

Γαρίδες ιχθυοκαλλιέργειας Ινδίας, αποφλοιωμένες και προβρασμένες. Περιέχουν Ω-3 και Ω-6 λιπαρά, προστατεύουν την όραση & έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.ΟΙ γαρίδες είναι απο τά αγαπημένα θαλασσινά και μαγειρεύονται εύκολα & γρήγορα.Αφού ξεπαγώσετε την ποσότητα που θέλετε(μέσα σε ένα μπώλ με κρύο νερό) φτιάξτε γαρίδες με σκόρδο και ούζο, γαριδομακαρονάδα,  γαρίσες σαγανάκι με λευκή ή κόκκινη σάλτσα.Όλα τα πιάτα με γαρίδες είναι πεντανόστιμα.

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο, από διαλεχτά ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας. Από τα πιο τρυφερά μέρη του χοιρινού. κατάλληλη για τηγάνι (λεμονάτο), φούρνο και σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,94
€9,80 ανά 1 kg(s)
ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

Τρυφερό σνίτσελ από μπούτι χοιρινού, παναρισμένο με φρυγανιά σίτου, πάπρικα καπνιστή, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα.Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€4,68
€11,70 ανά 1 kg(s)
ΣΠΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΠΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τρυφερή Σπάλα από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα μαλακό και περιζήτικο κομμάτι μόσχου, πλούσιο σε κολλαγόνο. Περιλαμβάνει το χτένι σπάλας, το νουά και τα ποντίκια σπάλας καθώς και την περίφημη βασιλοπούλα ή σπαλομίτα. Από τα λιγότερο λιπαρά μέρη του Μοσχαριού, κατάλληλη για μαγειρευτά στο φούρνο, στη λαδόκολλα και βραστά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,45
€14,90 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εκλεκτό Φιλέτο από Ελληνική Μοσχίδα. Το φιλέτο αποτελεί το πλέον μαλακό και τρυφερό μέρος του Μόσχου με μικρή περιεκτεικότητα σε λίπος. Από το φιλέτο παίρνουμε τα διάφορα steak, τα tournedos, τα chateubrian, το φιλέ μινιόν κ.λ.π. Ψήνεται στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι. Μπορεί όμως να ψηθεί και ολόκληρο στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,10
€37,00 ανά 1 kg(s)