Αναζήτηση

ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

Τρυφερή Ελιά από Ελληνικό Μοσχαράκι χωρίς κόκκαλο. Από τα πιο νόστιμα αλλά και πιο μαλακά μέρη του Μοσχαριού. Ιδανική για κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, για το φούρνο, βραστό, σούπες, αλλά και για κιμά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 17303
€7,25
Αφορά τεμ. ~ 0,5 kg(s)
€14,50 ανά 1 kg(s)
i h

Σωτάρουμε την Ελιά κομμένη σε μερίδες στην κατσαρόλα με ελαιόλαδο έως ότου πάρει χρώμα, σβήνουμε με κρασί η μπράντυ και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 2 ώρες.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Τρυφερό φιλέτο στήθος από Ελληνικά κοτόπουλα Νιτσιάκος. Ιδανική επιλογή για νόστιμο λευκό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς πολλές θερμίδες. Μπορείτε να το μαγειρέψετε στο γκριλ, στο φούρνο, στο μπάρμπεκιου, να το προσθέσετε σε πράσινη σαλάτα ή σε αραβική πίτα και σε σάντουιτς. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€9,50
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό φιλέτο μπούτι από ελληνικά κοτόπουλα. Το φιλέτο μπούτι είναι ο μηρός χωρίς το κόκκαλο και το δέρμα. Παρέχει στα κύτταρά μας ανόργανα άλατα και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι, στο φούρνο στη λαδόκολλα και στη σχάρα. Γίνεται τρυφερό σουβλάκι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,70
€9,00 ανά 1 kg(s)
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό Σνίτσελ από ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας, από τρανς,νουά, κιλότο ή στρογγυλό, κομμένο σε λεπτές φέτες και περασμένο απο την ειδική μηχανή για τρυφερό και μαλακό αποτέλεσμα. Μια γρήγορη λύση με φανατικούς θαυμαστές. Mαγειρεύουμε κλασσικά στό τηγάνι ή για ελαφρύτερη εκδοχή στο φούρνο.
€1,90
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Νόστιμο και τρυφερό κιλότο από Ελληνική Μοσχίδα, μέτρια λιπαρό με λίγο κολλαγόνο , ιδανικό για μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο και ψητό της κατσαρόλας. Μπορεί να ψηθεί και στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι, αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)