Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο, από ελληνικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό. Είναι κατάλληλη για τηγάνι,φούρνο, σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή πανσέτα από ελληνικό χοιρινό. Μία νόστιμη επιλογή από τους μυς της κοιλιάς του ζώου με πολλές δυνατότητες μαγειρέματος, λόγω του περισσότερου λίπους που περιέχει. Ψήνουμε στη σχάρα, στο φούρνο, τυλιγμένο σε ρολλό, στη σούβλα και για σουβλάκια αναμεμειγμένη με άλλα κομμάτια. Προσδίνει ιδιαίτερη γεύση όταν προστεθεί σε μακαρονάδες και σε άλλες παρασκευές για ιδιαίτερο άρωμα και γεύση. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο, από διαλεχτά ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας. Από τα πιο τρυφερά μέρη του χοιρινού. κατάλληλη για τηγάνι (λεμονάτο), φούρνο και σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Νόστιμο και ζουμερό Σνίτσελ από ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας, από τρανς,νουά, κιλότο ή στρογγυλό, κομμένο σε λεπτές φέτες και περασμένο απο την ειδική μηχανή για τρυφερό και μαλακό αποτέλεσμα. Μια γρήγορη λύση με φανατικούς θαυμαστές. Mαγειρεύουμε κλασσικά στό τηγάνι ή για ελαφρύτερη εκδοχή στο φούρνο.