Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Στην προσεγμένη διατροφή και την φυσιολογική ανάπτυξη τους, οφείλουν την ιδιαίτερη γεύση τους.Για 2 κιλά κοτόπουλο, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C περίπου για 1½ ώρα. Ελέγχουμε με θερμόμετρο μαγειρικής στο πιο χοντρό μέρος του στήθους. Επιθυμητή θερμοκρασία 70°C. Στην κατσαρόλα ψήνουμε περίπου για 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά, στον ατμό 20- 25 λεπτά, στη χύτρα ταχύτητας 15-20 λεπτά σε χαμηλή ένταση.