Αναζήτηση

ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και υγιεινό εξοχικό από ελληνικό κοτόπουλο μαριναρισμένο με ντομάτα, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά και γέμιση πιπεριά και κεφαλοτύρι έτοιμο για ψήσιμο, δικής μας παρασκευής. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και στή λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 111
€17,85
Αφορά τεμ. ~ 1,5 kg(s)
€11,90 ανά 1 kg(s)
i h

Για ψήσιμο στο φούρνο στους 180°C θα χρειαστούμε για 1 ώρα και 15.   ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΣΙΝΑΠΙ, ΣΕΛΙΝΟ, ΤΥΡΙ, ΓΑΛΑ

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό και νόστιμο μπιφτέκι κοτόπουλου δικής μας παρασκευής από φρεσκοκομμένο κιμά, καλοζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και δυόσμο, έτοιμο για ψήσιμο. Προτείνεται για ψήσιμο στη σχάρα, στο φούρνο, σε αντικολλητικό τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,18
€10,90 ανά 1 kg(s)
ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

Τρυφερό σνίτσελ από μπούτι χοιρινού, παναρισμένο με φρυγανιά σίτου, πάπρικα καπνιστή, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα.Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€4,68
€11,70 ανά 1 kg(s)
ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Γευστικό και αρωματικό κοντοσούβλι από ελληνικό κοτόπουλο μαριναρισμένο με ελαιόλαδο, μουστάρδα, ρίγανη, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και γλυκιά πάπρικα, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,24
€10,60 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

Λαχταριστά τρυφερά κομμάτια από φιλέτο στήθους κοτόπουλου, μαριναρισμένα με αλάτι, πιπέρι,πάπρικα καπνιστή και παναρισμένα σε φρυγανιά σίτου, έτοιμα για ψήσιμο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€8,40
€10,50 ανά 1 kg(s)