Αναζήτηση

ΕΞΟΧΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ζουμερό και νόστιμο εξοχικό χοιρινό με πλούσια γεύση από λαιμό ελληνικού χοίρου χωρίς κόκκαλα, μαριναρισμένο με κρεμμύδι,ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά και γέμιση από κεφαλοτύρι και πιπεριά. Ιδανικό για γιορτινά και κυριακάτικα τραπέζια. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 16388
€17,85
Αφορά τεμ. ~ 1,5 kg(s)
€11,90 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε στον φούρνο για 2 με 2,30 ώρες στους 170 με 180°C. ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΤΥΡΙ, ΓΑΛΑ, ΣΙΝΑΠΙ, ΣΕΛΙΝΟ

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΝΙΤΣΕΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και ζουμερό Σνίτσελ από ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας, από τρανς,νουά, κιλότο ή στρογγυλό, κομμένο σε λεπτές φέτες και περασμένο απο την ειδική μηχανή για τρυφερό και μαλακό αποτέλεσμα. Μια γρήγορη λύση με φανατικούς θαυμαστές. Mαγειρεύουμε κλασσικά στό τηγάνι ή για ελαφρύτερη εκδοχή στο φούρνο.
€1,90
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τρυφερό Στρογγυλό από Ελληνική Μοσχίδα. Είναι το τμήμα μπροστά και έξω από το μηρό του ζώου. Ένα εκλεκτό και ιδιαίτερο κομμάτι κρέατος με μεγάλη περιεκτεικότητα σε κολλαγόνο. Μαγειρεύουμε ολόκληρο σε ρολό στο φούρνο, γιουβέτσι στην κατσαρόλα ή κοκκινιστό και στη σχάρα κομμένο σε φέτες.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Τρυφερό φιλέτο από στήθος Γαλοπούλας Νιτσιάκος. Μία υγιεινή και θρεπτική επιλογή από ελληνικές γαλοπούλες με μεγάλη διατροφική αξία και μικρή θερμιδική απόδοση.Ψήνουμε στο φούρνο στη γάστρα και στην κατσαρόλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€10,50
€10,50 ανά 1 kg(s)