Αναζήτηση

ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ

Αγαπημένο Ελληνικό Κατσικάκι γάλακτος ελευθέρας βοσκής, εξαιρετικά νόστιμο και τρυφερό με σχετικά λίγο λίπος. Πλούσιο σε πρωτείνες, βιταμίνες μέταλλα καθώς και στο απαραίτητο συνένζυμο Q10. Προτείνεται για ψητό στο φούρνο, στη σχάρα, στην κατσαρόλα και στο τηγάνι. Παραδοσιακό κυριακάτικο φαγητό για την οικογένεια και τους φίλους. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 432
€15,50
€15,50 ανά 1 kg(s)
i h

Το τεμαχισμένο κατσικάκι ψήνεται  σε προθερμασμένο φούρνο στους 180˚C για 1ώρα και 40 λεπτά περίπου, ανάλογα το μέγεθος. Κομμένο σε μερίδες μαγειρεύεται στην κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 80 λεπτά.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νόστιμος Λαιμός χωρίς κόκκαλο από ελληνικά Χοιρινά με ενδομυικό λίπος που τον κάνει πολύ τρυφερό στο μαγείρεμα. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, ψητά κατσαρόλας, στη λαδόκολλα, τηγανητά για γρήγορα γεύματα αλλά και για πεντανόστιμα cordon blue. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,75
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΟΥΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΠΟΥΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο μπούτι από ελληνικά χοιρινά χωρίς κόκκαλο και χωρίς πολύ λίπος. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό για ψητά φούρνου, για ρολλά αλλά και για φαγητά κατσαρόλας, κοκκινιστά ή λεμονάτα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€3,95
€7,90 ανά 1 kg(s)
ΣΥΚΩΤΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΣΥΚΩΤΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τρυφερό Συκώτι από Μοσχίδα Ολλανδίας, πλούσιο σε αμινοξέα και ιδιαίτερα θρεπτικό. Το συκώτι είναι μία φυσική «πολυβιταμίνη»! Είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεινών, βιταμινών αλλά και φυλλικού οξέος, σιδήρου, χαλκού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι και στη σχάρα.
€2,97
€9,90 ανά 1 kg(s)
ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Φρέσκος Κιμάς από την κοιλιά Ελληνικής Μοσχίδας, πολύ νόστιμος και τρυφερός με πλούσια γεύση. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Ιδανικός για: Κεφτέδες, μπιφτέκια, μπέργκερ, ρολά, μπολονέζ, κεμπάπ, πίτες, γεμιστά και διαφόρων ειδών μαγειρευτά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,75
€11,50 ανά 1 kg(s)