Αναζήτηση

ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΪΔΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερά και νόστιμα παϊδάκια από Ελληνικό Κατσικάκι Ελευθέρας βοσκής που δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για μαγείρεμα. Ιδανικά για σχάρα, κάρβουνα, πανέ η Σωτέ. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 420
€18,40
€18,40 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε τα παϊδάκια σε σχαροτήγανο 7 λεπτά περίπου από την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Στα κάρβουνα ανάλογα με το μέγεθος και τη φωτιά μας. Στο τηγάνι, ψήνουμε 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Καλό ειναι να μαρινάρουμε τα παϊδάκια 1 ώρα πριν για να μη στεγνώσουν στο ψήσιμο.

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ –ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Νόστιμα και ζουμερά μπούτια από Ελληνικά Κοτόπουλα Κοντοχρήστου μεγαλωμένα στην Ναύπακτο. Διατροφή με βάση 65% καλαμπόκι. Περιέχουν υψηλό ποσοστό πρωτεΐνών, βιταμίνης Β12 και λίγα λιπαρά. Ψήνουμε στο φούρνο, στη γάστρα στην κατσαρόλα και στη λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,32
€5,80 ανά 1 kg(s)
ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Νόστιμο και τρυφερό κιλότο από Ελληνική Μοσχίδα, μέτρια λιπαρό με λίγο κολλαγόνο , ιδανικό για μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο και ψητό της κατσαρόλας. Μπορεί να ψηθεί και στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι, αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο, από ελληνικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό. Είναι κατάλληλη για τηγάνι,φούρνο, σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,55
€8,50 ανά 1 kg(s)