Αναζήτηση

Λυπούμαστε - το προϊόν αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Ζουμερά κεφτεδάκια κοτόπουλου, ζυμωμένα με κρεμμύδι, σκόρδο, αυγό, φρυγανιά σίτου,σινάπι, δυόσμο, αλάτι και πιπέρι, δικής μας παρασκευής, έτοιμα για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 19160
€11,60
€11,60 ανά 1 kg(s)
i h

Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο έως ότου πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ΦΡΥΓΑΝΙΑ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΣΕΛΙΝΟ, ΣΙΝΑΠΙ, ΑΥΓΟ, ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

Τρυφερό σνίτσελ από μπούτι χοιρινού, παναρισμένο με φρυγανιά σίτου, πάπρικα καπνιστή, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα.Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€4,68
€11,70 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και τρυφερό μπιφτέκι από φιλέτο στήθος γαλοπούλας δικής μας παρασκευής, ζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα. Ιδανικό γεύμα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ

Αφράτα Σουτζουκάκια Σμυρνέικα δικής μας παρασκευής, καλοζυμωμένα με φρέσκο Μοσχαρίσιο κιμά, φρυγανιά σίτου, κρεμμύδι, σκόρδο, μαινταντό και σμυρνέικη σάλτσα, έτοιμα για μαγείρεμα. Ιδανικά για ψήσιμο στο τηγάνι, στο φούρνο ή στη σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΧΤΕΝΙ ΜΟΣΧΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

ΧΤΕΝΙ ΜΟΣΧΙΔΑΣ ΕΛΛΑΣ

Υπέροχο Χτένι από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα πολύ μαλακό κομμάτι της σπάλας δίπλα στην πλάτη του ζώου, ιδιαίτερα νόστιμο με μια λεπτή στρώση κολλαγόνου. Ιδανικό για κατσαρόλα, κοκκινιστό, λεμονάτο, ψητό φούρνου, γιουβέτσι, στιφάδο αλλά και για σούπες. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)