Αναζήτηση

ΚΟΝΤΡΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ +12 ΜΗΝΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ

Εξαιρετικό και πολύτιμο κομμάτι κρέατος από μοσχάρι Δανίας 12μηνης ωρίμανσης, υψηλής γαστρονομικής αξίας με πολυσύνθετη γεύση. Προτείνεται για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 22725
€17,50
Αφορά τεμ. ~ 0,5 kg(s)
€35,00 ανά 1 kg(s)
i h
*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Τρυφερό φιλέτο στήθος από Ελληνικά κοτόπουλα Νιτσιάκος. Ιδανική επιλογή για νόστιμο λευκό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς πολλές θερμίδες. Μπορείτε να το μαγειρέψετε στο γκριλ, στο φούρνο, στο μπάρμπεκιου, να το προσθέσετε σε πράσινη σαλάτα ή σε αραβική πίτα και σε σάντουιτς. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€9,50
€9,50 ανά 1 kg(s)
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τρυφερή Μπριζόλα γάλακτος από Μοσχαράκι Ολλανδίας. Οι μπριζόλες είναι μέρος από τη ράχη του ζώου, Ιδανικές για ψήσιμο στη σχάρα αλλά και στο τηγάνι. Επίσης αν τις ξεκοκκαλλήσουμε, έχουμε ένα ωραίο ψητό φούρνου. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,55
€18,50 ανά 1 kg(s)