Αναζήτηση

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΩΠΟ – ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Νόστιμο Ελληνικό νωπό Κοτόπουλο Ολόκληρο ΄΄ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ΄΄ μεγαλωμένο στην Ναύπακτο. Διατροφή με βάση 65% καλαμπόκι. Είναι βασική πηγή πρόσληψης πρωτεινών υψηλής βιολογικής αξίας. Μπορεί να μαγειρευτεί ολόκληρο στο φούρνο, ή τεμαχισμένο στην κατσαρόλα, στη σούβλα, καθώς επίσης και στη σχάρα με ειδική κοπή. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 15557
€9,90
Αφορά τεμ. ~ 1,8 kg(s)
€5,50 ανά 1 kg(s)
i h

Μπορεί να μαγειρευτεί ολόκληρο στο φούρνο ή τεμαχισμένο στην κατσαρόλα αλλά και στη σχάρα με ειδική κοπή. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C και ψήνουμε ανάλογα με το μέγεθος, 40 λεπτά για κάθε κιλό. Για ένα μέτριο κοτόπουλο 1,5 κιλού θα χρειαστούμε περίπου 60 λεπτά. Μετά τα 45 λεπτά βυθίζουμε στο κοτόπουλο ένα θερμόμετρο μαγειρικής.(πρέπει να δείξει γύρω στους 75°C)

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νόστιμος Λαιμός χωρίς κόκκαλο από ελληνικά Χοιρινά με ενδομυικό λίπος που τον κάνει πολύ τρυφερό στο μαγείρεμα. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, ψητά κατσαρόλας, στη λαδόκολλα, τηγανητά για γρήγορα γεύματα αλλά και για πεντανόστιμα cordon blue. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,75
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

Τρυφερή Ελιά από Ελληνικό Μοσχαράκι χωρίς κόκκαλο. Από τα πιο νόστιμα αλλά και πιο μαλακά μέρη του Μοσχαριού. Ιδανική για κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, για το φούρνο, βραστό, σούπες, αλλά και για κιμά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,25
€14,50 ανά 1 kg(s)
ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Φρέσκος Κιμάς από την κοιλιά Ελληνικής Μοσχίδας, πολύ νόστιμος και τρυφερός με πλούσια γεύση. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Ιδανικός για: Κεφτέδες, μπιφτέκια, μπέργκερ, ρολά, μπολονέζ, κεμπάπ, πίτες, γεμιστά και διαφόρων ειδών μαγειρευτά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,75
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Τρυφερό φιλέτο στήθος από Ελληνικά κοτόπουλα Νιτσιάκος. Ιδανική επιλογή για νόστιμο λευκό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς πολλές θερμίδες. Μπορείτε να το μαγειρέψετε στο γκριλ, στο φούρνο, στο μπάρμπεκιου, να το προσθέσετε σε πράσινη σαλάτα ή σε αραβική πίτα και σε σάντουιτς. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€9,50
€9,50 ανά 1 kg(s)