Ζουμερό Στήθος, από Ελληνική Μοσχίδα με κόκκαλο. Ένα πολύ γευστικό κομμάτι με αρκετά κόκκαλα και σχετικό λίπος. Προτείνεται ιδιαίτερα για σιγομαγειρεμένα φαγητά κατσαρόλας, σούπες αλλά και ολόκληρο στη σχάρα, μαριναρισμένο με διάφορα μπαχαρικά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Τρυφερό Στρογγυλό από Ελληνική Μοσχίδα. Είναι το τμήμα μπροστά και έξω από το μηρό του ζώου. Ένα εκλεκτό και ιδιαίτερο κομμάτι κρέατος με μεγάλη περιεκτεικότητα σε κολλαγόνο. Μαγειρεύουμε ολόκληρο σε ρολό στο φούρνο, γιουβέτσι στην κατσαρόλα ή κοκκινιστό και στη σχάρα κομμένο σε φέτες.
Τρυφερό Συκώτι από Μοσχίδα Ολλανδίας, πλούσιο σε αμινοξέα και ιδιαίτερα θρεπτικό. Το συκώτι είναι μία φυσική «πολυβιταμίνη»! Είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεινών, βιταμινών αλλά και φυλλικού οξέος, σιδήρου, χαλκού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι και στη σχάρα.
Τρυφερή και γεμάτη γεύση μπριζόλα Τ bone steak από μοσχαράκι γάλακτος Ολλανδίας, η οποία περιλαμβάνει και το filet mignon και το ψαρονέφρι, με το κόκκαλο της να προσομοιάζει σε σχήμα Τ. Ψήνουμε στο φούρνο, σε βαρύ τηγάνι, στη σχάρα ή στα κάρβουνα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Τρυφερή και γεμάτη γεύση μπριζόλα Τ bone steak από Ελληνική Μοσχίδα, μαζί με το αντίστοιχο filet mignon και το ψαρονέφρι που ακουμπά σε αυτή. Από τις πιο δημοφιλείς κοπές κρέατος παγκοσμίως. με το κόκκαλο της να προσομοιάζει σε σχήμα Τ. Ψήνουμε στο φούρνο, σε βαρύ τηγάνι, στη σχάρα ή στα κάρβουνα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Εκλεκτό Φιλέτο από Ελληνική Μοσχίδα. Το φιλέτο αποτελεί το πλέον μαλακό και τρυφερό μέρος του Μόσχου με μικρή περιεκτεικότητα σε λίπος. Από το φιλέτο παίρνουμε τα διάφορα steak, τα tournedos, τα chateubrian, το φιλέ μινιόν κ.λ.π. Ψήνεται στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι. Μπορεί όμως να ψηθεί και ολόκληρο στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Υπέροχο Χτένι από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα πολύ μαλακό κομμάτι της σπάλας δίπλα στην πλάτη του ζώου, ιδιαίτερα νόστιμο με μια λεπτή στρώση κολλαγόνου. Ιδανικό για κατσαρόλα, κοκκινιστό, λεμονάτο, ψητό φούρνου, γιουβέτσι, στιφάδο αλλά και για σούπες. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.