Αναζήτηση

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τρυφερή Μπριζόλα γάλακτος από Μοσχαράκι Ολλανδίας. Οι μπριζόλες είναι μέρος από τη ράχη του ζώου, Ιδανικές για ψήσιμο στη σχάρα αλλά και στο τηγάνι. Επίσης αν τις ξεκοκκαλλήσουμε, έχουμε ένα ωραίο ψητό φούρνου. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3263
€5,55
Αφορά τεμ. ~ 0,3 kg(s)
€18,50 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 οC  για 1 ώρα και 15 λεπτά. Σε μαντεμένιο καυτό τηγάνι ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, ανάλογα το μέγεθος και ολοκληρώνουμε το ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 οC για άλλα 10 λεπτά.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΑΡΝΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΠΟΥΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΡΝΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΠΟΥΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τρυφερό Μπούτι από Αρνί γάλακτος ελευθέρας βοσκής, από τα ωραιότερα κομμάτια κρέατος με σχετικά λίγο ενδομυϊκό λίπος. Εξαιρετική πηγή πρωτεινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Ολόκληρο είναι ιδανικό για ψητό, για τη σχάρα κομμένο σε μπριζόλες, σε κύβους για κεμπάπ, ψητό ή μπρεζέ. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€13,50
€13,50 ανά 1 kg(s)