Αναζήτηση

ΝΟΥΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εξαιρετικό Νουά από Ελληνική Μοσχίδα. Είναι το μέρος του ζώου, που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του μηρού. Είναι άπαχο με σχετικό κολλαγόνο και μαγειρεύεται βραστό στην κατσαρόλα. Μπορεί να είναι ολόκληρο, αλλά και σε κομμάτια. Ιδανικό για λεμονάτο, κοκκινιστό και ψητό κατσαρόλας. Σερβίρεται όμορφα, αφού κόβετε εύκολα σε ροδέλες. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 17316
€4,65
Αφορά τεμ. ~ 0,3 kg(s)
€15,50 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε στην κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά συνολικά με το ρόδισμα, για περίπου 2  ώρες.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ

Ζουμερά φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, μαριναρισμένα με ελαιόλαδο, σκόρδο, βασιλικό και ρίγανη, έτοιμα για μαγείρεμα. Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€2,30
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Νόστιμο και τρυφερό μπιφτέκι από σπάλα ελληνικού Μοσχαριού δικής μας παρασκευής, ζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, σκόρδο, μαιντανό, αλάτι και πιπέρι, έτοιμο για ψήσιμο. Ιδανική επιλογή για γρήγορα και υγιεινά γεύματα. Ψήνουμε στη σχάρα, στο φούρνο ,σε αντικολλητικό τηγάνι. Αλλεργιογόνα: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ,ΦΡΥΓΑΝΙΑ Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

Τρυφερό σνίτσελ από μπούτι χοιρινού, παναρισμένο με φρυγανιά σίτου, πάπρικα καπνιστή, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα.Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€4,68
€11,70 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

Λαχταριστά τρυφερά κομμάτια από φιλέτο στήθους κοτόπουλου, μαριναρισμένα με αλάτι, πιπέρι,πάπρικα καπνιστή και παναρισμένα σε φρυγανιά σίτου, έτοιμα για ψήσιμο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€8,40
€10,50 ανά 1 kg(s)