Αναζήτηση

ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ – ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερή πανσέτα από ελληνικό χοιρινό. Μία νόστιμη επιλογή από τους μυς της κοιλιάς του ζώου με πολλές δυνατότητες μαγειρέματος, λόγω του περισσότερου λίπους που περιέχει. Ψήνουμε στη σχάρα, στο φούρνο, τυλιγμένο σε ρολλό, στη σούβλα και για σουβλάκια αναμεμειγμένη με άλλα κομμάτια. Προσδίνει ιδιαίτερη γεύση όταν προστεθεί σε μακαρονάδες και σε άλλες παρασκευές για ιδιαίτερο άρωμα και γεύση. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 239
€3,95
Αφορά τεμ. ~ 0,5 kg(s)
€7,90 ανά 1 kg(s)
i h

Στη σχάρα ψήνουμε στους 200°C την μαριναρισμένη πανσέτα για περίπου 10 λεπτά από κάθε πλευρά και ολοκληρώνουμε για λίγα λεπτά στο grill, έως ότου καραμελώσουν.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΚΕΜΠΑΠ ΝΩΠΟ

ΚΕΜΠΑΠ ΝΩΠΟ

Παραδοσιακό Αρωματικό Κεμπάπ από καλοζυμωμένο μοσχαρίσιο και πρόβειο κιμά με φρυγανιά σίτου-σίκαλης, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για ψήσιμο στο φούρνο ή στο BBQ. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,30
€8,60 ανά 1 kg(s)
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Εκλεκτό μπριζολάκι από χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο, μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο και καρυκευμένο με βασιλικό, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ιδανικό για σχάρα, τηγάνι και φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,30
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ

Μπριζολάκι από κόντρα χοιρινή μπριζόλα χωρίς οστό, μαριναρισμένο σε σάλτσα λεμονιού και καρυκευμένο με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και βασιλικό, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Συστατικά: ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΟΝΤΡΑ Α/Ο, ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ, ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΣΚΟΡΔΟ
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)