Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Ψήνουμε συνολικά 15 λεπτά πάνω από καλά χωνεμένα κάρβουνα αλλά και ολόκληρη στο γκριλ, πρώτα από τη μεριά του λίπους και έπειτα από τη μεριά του κρέατος. Για rare ψήσιμο θα χρειαστούμε 8-10 λεπτά στους 49-52 ᵒC, για medium rare 10-12 λεπτά στους 52-57 ᵒC, για well done 15 λεπτά στους 68 ᵒC. Μπορούμε να ελέγξουμε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του κρέατος με τα ειδικά θερμόμετρα. Αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά να σταθεί πριν τη κόψουμε.