Αναζήτηση

Πουλερικά

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΩΠΟ – BIO GRECO

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΩΠΟ – BIO GRECO

Εκλεκτό Βιολογικό νωπό Κοτόπουλο bio greco. Τα βιολογικά κοτόπουλα bio greco προέρχονται από βιολογικές φάρμες της Λακωνίας και μεγαλώνουν ελεύθερα στη φύση. Έχουν πλούσια γεύση και τρέφονται αποκλειστικά με πιστοποιημένα βιολογικά μίγματα ζωοτροφών. Δεν λαμβάνουν αντιβιωτικά. Ψήνουμε ολόκληρο στο φούρνο και στη σούβλα. Τεμαχισμένο μας δίνει ωραιότατες υγιεινές γευστικές σούπες, λαχταριστά κοκκινιστά και λεμονάτα πιάτα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€21,60
€10,80 ανά 1 kg(s)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ-  ΠΙΝΔΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ -ΠΙΝΔΟΣ

Νόστιμο και τρυφερό κοτόπουλο Ελευθέρας βοσκής ΠΙΝΔΟΣ με ιδιαίτερη γεύση. Τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ βοσκούν και κινούνται ελεύθερα στις ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων. Η τροφή τους αποτελείται απο πιστοποιημένες φυτικές τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε καλαμπόκι. Μαγειρεύονται στο φούρνο, στη κατσαρόλα, στο τηγάνι ή στον ατμό με διάφορα μπαχαρικά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,17
€6,98 ανά 1 kg(s)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ – ΠΙΝΔΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ – ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Νόστιμο και τρυφερό Κοτόπουλο Ειδικής Εκτροφής. Κοτόπουλο 90 ημερών και άνω με ιδιαίτερη γεύση. Τα κοτόπουλα ειδικής εκτροφής '' ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ'' βόσκουν και κινούνται ελεύθερα στις ορεινές περιοχές της Ναύπακτου . ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ σε μικρότερες πληθυσμιακές ομάδες και σε πτηνοτροφεία ανοιχτού τύπου, που μοιάζουν με τους παραδοσιακούς ορνιθώνες και η διατροφή τους βασίζεται αποκλειστικά σε καλαμπόκι με ποσοστό που αγγίζει το 70% και δημητριακά, τα οποία συμβάλλουν στη διασφάλιση της ιδιαίτερης γεύσης και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών που έχουν. Μαγειρεύονται στο φούρνο, στη κατσαρόλα, στο τηγάνι ή στον ατμό με διάφορα μπαχαρικά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,12
€6,95 ανά 1 kg(s)
ΚΟΚΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΩΠΟΣ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ – ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Εξαιρετικός Κόκορας "ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ" Κόκκινος Ειδικής εκτροφής 90 ημερών και άνω. Αποτελεί άριστη πηγή πρωτεϊνών με χαμηλά λιπαρά και μοναδική γεύση. Βραστός στην κατσαρόλα, με ονομαστό τον κόκορα κρασάτο με χοντρά μακαρόνια και κόκκινη σάλτσα, ή ψητός στη γάστρα δίνει πάντα νοστιμότατα πιάτα και επιπλέον αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής, αφού θεωρείται ιδιαίτερα εύπεπτος, υγιεινός και εξαιρετικά θρεπτικός. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€23,40
€7,80 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΩΠΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΩΠΟ – ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Νόστιμο Ελληνικό νωπό Κοτόπουλο Ολόκληρο ΄΄ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ΄΄ μεγαλωμένο στην Ναύπακτο. Διατροφή με βάση 65% καλαμπόκι. Είναι βασική πηγή πρόσληψης πρωτεινών υψηλής βιολογικής αξίας. Μπορεί να μαγειρευτεί ολόκληρο στο φούρνο, ή τεμαχισμένο στην κατσαρόλα, στη σούβλα, καθώς επίσης και στη σχάρα με ειδική κοπή. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€9,90
€5,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΟΥΤΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΟΥΤΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Νόστιμα και ζουμερά μπούτια από Ελληνικές Γαλοπούλες, ιδανικές για λίγα άτομα. Αρέσουν και σε όσους βρίσκουν δύσκολο να διαχειριστούν ολόκληρο το μεγάλο πουλερικό. Περιέχουν υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών λίγα λιπαρά, χωρίς πολλές θερμίδες. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,98
€5,98 ανά 1 kg(s)
ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ –ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Νόστιμα και ζουμερά μπούτια από Ελληνικά Κοτόπουλα Κοντοχρήστου μεγαλωμένα στην Ναύπακτο. Διατροφή με βάση 65% καλαμπόκι. Περιέχουν υψηλό ποσοστό πρωτεΐνών, βιταμίνης Β12 και λίγα λιπαρά. Ψήνουμε στο φούρνο, στη γάστρα στην κατσαρόλα και στη λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,32
€5,80 ανά 1 kg(s)
ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Νόστιμα ροπαλάκια κοτόπουλου, ιδανικά για γρήγορα γεύματα.Ψήνουμε στο φούρνο, στη σχάρα, στην κατσαρόλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€6,40
€6,40 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό φιλέτο μπούτι από ελληνικά κοτόπουλα. Το φιλέτο μπούτι είναι ο μηρός χωρίς το κόκκαλο και το δέρμα. Παρέχει στα κύτταρά μας ανόργανα άλατα και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι, στο φούρνο στη λαδόκολλα και στη σχάρα. Γίνεται τρυφερό σουβλάκι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,70
€9,00 ανά 1 kg(s)