Αναζήτηση

ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ζουμερή Σπαλομπριζόλα από ελληνική Μοσχίδα. Ευγενικό κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι ιδανικά από μαντέμι. Επίσης, το κρέας του πωλείται και χωρίς κόκαλο για ολόκληρο ψητό στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 17309
€8,25
Αφορά τεμ. ~ 0,5 kg(s)
€16,50 ανά 1 kg(s)
i h

Ο καλύτερος τρόπος για να τις απολαύσετε είναι ψητές στη σχάρα της ψησταριά σας, ιδανικά με medium ψήσιμο.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,10
€20,50 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΟΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Γευστικό και πλούσιο σε γεύση Κότσι από Ελληνική Μοσχίδα. Το κότσι ή αλλιώς ποντίκι, βρίσκεται στην άκρη των ποδιών του ζώου. Είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για βραστό, σούπες, μαγειρευτά κατσαρόλας αλλά και παρασκευή ζωμών. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€6,95
€13,90 ανά 1 kg(s)
ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΪΔΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΪΔΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερά και νόστιμα παϊδάκια από Ελληνικό Κατσικάκι Ελευθέρας βοσκής που δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για μαγείρεμα. Ιδανικά για σχάρα, κάρβουνα, πανέ η Σωτέ. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€18,40
€18,40 ανά 1 kg(s)
Τ-ΒΟΝΕ ΜΟΣΧΙΔΑΣ

Τ-ΒΟΝΕ ΜΟΣΧΙΔΑΣ

Τρυφερή και γεμάτη γεύση μπριζόλα Τ bone steak από Ελληνική Μοσχίδα, μαζί με το αντίστοιχο filet mignon και το ψαρονέφρι που ακουμπά σε αυτή. Από τις πιο δημοφιλείς κοπές κρέατος παγκοσμίως. με το κόκκαλο της να προσομοιάζει σε σχήμα Τ. Ψήνουμε στο φούρνο, σε βαρύ τηγάνι, στη σχάρα ή στα κάρβουνα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€9,50
€19,00 ανά 1 kg(s)