Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Για μια μέτρια μπριζόλα πάχους 2, 5 εκ. θα χρειαστούμε στα κάρβουνα 2,5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρις ότου το θερμόμετρο δείξει 55-60°C. Διαφορετικά ζεσταίνουμε ένα τηγάνι, ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά και μεταφέρουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 12-15 λεπτά για medium αποτέλεσμα. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε το ψήσιμο στο τηγάνι χρησιμοποιώντας ένα θερμόμετρο κρέατος που διασφαλίζει 100% επιτυχία έως ότου δείξει 55-60°C.