Αναζήτηση

ΤΣΙΛΙ KAΓIEN KAYTEΡO 40GR – SONNENTOR ΒΙΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 01.007775
€4,00
€4,00 ανά 1 kg(s)
i h

Μπαχαρικό από κόκκινες καυτερές πιπεριές που περιέχουν καψαϊκίνη. Ιδανικό για όσους λατρεύουν τις πολύ πικάντικες γεύσεις. Χρησιμοποιήστε το σε σάλτσες για μακαρονάδες και μπάρμπεκιου.

*
*
*
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΧΤΕΝΙ ΜΟΣΧΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

ΧΤΕΝΙ ΜΟΣΧΙΔΑΣ ΕΛΛΑΣ

Υπέροχο Χτένι από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα πολύ μαλακό κομμάτι της σπάλας δίπλα στην πλάτη του ζώου, ιδιαίτερα νόστιμο με μια λεπτή στρώση κολλαγόνου. Ιδανικό για κατσαρόλα, κοκκινιστό, λεμονάτο, ψητό φούρνου, γιουβέτσι, στιφάδο αλλά και για σούπες. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εκλεκτό Φιλέτο από Ελληνική Μοσχίδα. Το φιλέτο αποτελεί το πλέον μαλακό και τρυφερό μέρος του Μόσχου με μικρή περιεκτεικότητα σε λίπος. Από το φιλέτο παίρνουμε τα διάφορα steak, τα tournedos, τα chateubrian, το φιλέ μινιόν κ.λ.π. Ψήνεται στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι. Μπορεί όμως να ψηθεί και ολόκληρο στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,10
€37,00 ανά 1 kg(s)
ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟΦΛ. ΙΝΔ/ΕΙΡ 20/40 425K. ΒΑΡΟΣ FAO51 – OSTRIA
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ

Αφράτα Σουτζουκάκια Σμυρνέικα δικής μας παρασκευής, καλοζυμωμένα με φρέσκο Μοσχαρίσιο κιμά, φρυγανιά σίτου, κρεμμύδι, σκόρδο, μαινταντό και σμυρνέικη σάλτσα, έτοιμα για μαγείρεμα. Ιδανικά για ψήσιμο στο τηγάνι, στο φούρνο ή στη σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)