Αναζήτηση

Τ-ΒΟΝΕ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τρυφερή και γεμάτη γεύση μπριζόλα Τ bone steak από μοσχαράκι γάλακτος Ολλανδίας, η οποία περιλαμβάνει και το filet mignon και το ψαρονέφρι, με το κόκκαλο της να προσομοιάζει σε σχήμα Τ. Ψήνουμε στο φούρνο, σε βαρύ τηγάνι, στη σχάρα ή στα κάρβουνα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3263-1
€5,25
Αφορά τεμ. ~ 0,3 kg(s)
€17,50 ανά 1 kg(s)
i h
Για medium ψήσιμο βάζουμε τη Τ bone steak που έχουμε μαρινάρει με λίγο λάδι σε ζεστό μαντεμένιο τηγάνι για 3 λεπτά από τη μία πλευρά και 2 λεπτά από την άλλη και συνεχίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 ᵒC για περίπου 6-8 λεπτά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος φτάσει στους 54-58 ᵒC. Αφήνουμε για 4-5 να ξεκουραστεί.
*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό φιλέτο μπούτι από ελληνικά κοτόπουλα. Το φιλέτο μπούτι είναι ο μηρός χωρίς το κόκκαλο και το δέρμα. Παρέχει στα κύτταρά μας ανόργανα άλατα και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι, στο φούρνο στη λαδόκολλα και στη σχάρα. Γίνεται τρυφερό σουβλάκι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,70
€9,00 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τρυφερή Μπριζόλα γάλακτος από Μοσχαράκι Ολλανδίας. Οι μπριζόλες είναι μέρος από τη ράχη του ζώου, Ιδανικές για ψήσιμο στη σχάρα αλλά και στο τηγάνι. Επίσης αν τις ξεκοκκαλλήσουμε, έχουμε ένα ωραίο ψητό φούρνου. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,55
€18,50 ανά 1 kg(s)
ΣΥΚΩΤΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΣΥΚΩΤΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τρυφερό Συκώτι από Μοσχίδα Ολλανδίας, πλούσιο σε αμινοξέα και ιδιαίτερα θρεπτικό. Το συκώτι είναι μία φυσική «πολυβιταμίνη»! Είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεινών, βιταμινών αλλά και φυλλικού οξέος, σιδήρου, χαλκού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι και στη σχάρα.
€2,97
€9,90 ανά 1 kg(s)
ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Φρέσκος Κιμάς από την κοιλιά Ελληνικής Μοσχίδας, πολύ νόστιμος και τρυφερός με πλούσια γεύση. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Ιδανικός για: Κεφτέδες, μπιφτέκια, μπέργκερ, ρολά, μπολονέζ, κεμπάπ, πίτες, γεμιστά και διαφόρων ειδών μαγειρευτά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,75
€11,50 ανά 1 kg(s)