Αναζήτηση

ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εκλεκτό Φιλέτο από Ελληνική Μοσχίδα. Το φιλέτο αποτελεί το πλέον μαλακό και τρυφερό μέρος του Μόσχου με μικρή περιεκτεικότητα σε λίπος. Από το φιλέτο παίρνουμε τα διάφορα steak, τα tournedos, τα chateubrian, το φιλέ μινιόν κ.λ.π. Ψήνεται στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι. Μπορεί όμως να ψηθεί και ολόκληρο στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 17321
€12,00
Αφορά τεμ. ~ 0,3 kg(s)
€40,00 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε σε μαντεμένιο ή αντικολλητικό τηγάνι, ανάλογα με το πάχος (για περίπου 3 εκ πάχος) 4-5 λεπτά από την μία πλευρά και 3- 4 από την άλλη.Στο φούρνο ελέγχουμε το ψήσιμο με το ειδικό θερμόμετρο. Εαν το θέλουμε μέτρια ψημένο η θερμοκρασία στο εσωτερικό θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 60-65°C.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Τρυφερό φιλέτο στήθος από Ελληνικά κοτόπουλα Νιτσιάκος. Ιδανική επιλογή για νόστιμο λευκό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς πολλές θερμίδες. Μπορείτε να το μαγειρέψετε στο γκριλ, στο φούρνο, στο μπάρμπεκιου, να το προσθέσετε σε πράσινη σαλάτα ή σε αραβική πίτα και σε σάντουιτς. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€10,00
€10,00 ανά 1 kg(s)
ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

Τρυφερή Ελιά από Ελληνικό Μοσχαράκι χωρίς κόκκαλο. Από τα πιο νόστιμα αλλά και πιο μαλακά μέρη του Μοσχαριού. Ιδανική για κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, για το φούρνο, βραστό, σούπες, αλλά και για κιμά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,50
€15,00 ανά 1 kg(s)
ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Νόστιμο και τρυφερό κιλότο από Ελληνική Μοσχίδα, μέτρια λιπαρό με λίγο κολλαγόνο , ιδανικό για μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο και ψητό της κατσαρόλας. Μπορεί να ψηθεί και στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι, αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€8,00
€16,00 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Εκλεκτό μπριζολάκι από χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο, μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο και καρυκευμένο με βασιλικό, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ιδανικό για σχάρα, τηγάνι και φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,50
€12,50 ανά 1 kg(s)