Αναζήτηση

ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Λαχταριστές Φτερούγιες από Ελληνικά Κοτόπουλα Νιτσιάκος. Είναι από τα πιο άπαχα μέρη του κοτόπουλου, ενώ παράλληλα περιέχουν αρκετή πρωτείνη. Μαγειρεύουμε στο φούρνο ή στη σχάρα με μπαχαρικά της αρεσκείας μας και διάφορες σάλτσες. Επίσης τις προσθέτουμε στις σούπες μας, για πλούσιο ζωμό. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 121
€3,20
€3,20 ανά 1 kg(s)
i h

Μαρινάρουμε τις φτερούγιες κοτόπουλου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για 20-25 λεπτά.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ζουμερό χοιρινό φιλέτο Ολλανδίας. Ένα εκλεκτό κομμάτι χοιρινού, μαλακό και άπαχο χωρίς κόκκαλο με λεπτή γεύση. Μαγειρεύεται πολύ ωραία ψητό, γεμιστό στο φούρνο αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους. Ιδανική λύση για γρήγορο μαγείρεμα . Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,76
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εκλεκτό Φιλέτο από Ελληνική Μοσχίδα. Το φιλέτο αποτελεί το πλέον μαλακό και τρυφερό μέρος του Μόσχου με μικρή περιεκτεικότητα σε λίπος. Από το φιλέτο παίρνουμε τα διάφορα steak, τα tournedos, τα chateubrian, το φιλέ μινιόν κ.λ.π. Ψήνεται στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι. Μπορεί όμως να ψηθεί και ολόκληρο στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,10
€37,00 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και τρυφερό μπιφτέκι από φιλέτο στήθος γαλοπούλας δικής μας παρασκευής, ζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα. Ιδανικό γεύμα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Ζουμερό και νόστιμο μπιφτέκι κοτόπουλου δικής μας παρασκευής από φρεσκοκομμένο κιμά, καλοζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και δυόσμο, έτοιμο για ψήσιμο. Προτείνεται για ψήσιμο στη σχάρα, στο φούρνο, σε αντικολλητικό τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,18
€10,90 ανά 1 kg(s)