Χειροποίητο τηγανόψωμο φτιαγμένο με αλεύρι σίτου, νερό, ζάχαρη, μαγιά και αλάτι. ΓΕΜΙΣΗ: Τυρί φέτα (30%), μυζήθρα, τυρί αγελαδινό, αλάτι, πιπέρι. ΤΡΟΠΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: Αφού βγάλετε από το ψυγείο το τηγανόψωμο το αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου για 20 λεπτά. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι και ψήνετε σε μέτρια φωτιά από την μια πλευρά. Μόλις ροδίσει το γυρίζετε από την άλλη. Όταν ψηθεί το βγάζετε και το απολαμβάνετε. ΕΝΕΡΓΕΙΑ ανά μερίδα 120: 1367kj/320kcal