Νόστιμος Λαιμός χωρίς κόκκαλο από ελληνικά Χοιρινά με ενδομυικό λίπος που τον κάνει πολύ τρυφερό στο μαγείρεμα. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, ψητά κατσαρόλας, στη λαδόκολλα, τηγανητά για γρήγορα γεύματα αλλά και για πεντανόστιμα cordon blue. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Νόστιμο μπούτι από ελληνικά χοιρινά χωρίς κόκκαλο και χωρίς πολύ λίπος. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό για ψητά φούρνου, για ρολλά αλλά και για φαγητά κατσαρόλας, κοκκινιστά ή λεμονάτα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο, από ελληνικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό. Είναι κατάλληλη για τηγάνι,φούρνο, σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή πανσέτα από ελληνικό χοιρινό. Μία νόστιμη επιλογή από τους μυς της κοιλιάς του ζώου με πολλές δυνατότητες μαγειρέματος, λόγω του περισσότερου λίπους που περιέχει. Ψήνουμε στη σχάρα, στο φούρνο, τυλιγμένο σε ρολλό, στη σούβλα και για σουβλάκια αναμεμειγμένη με άλλα κομμάτια. Προσδίνει ιδιαίτερη γεύση όταν προστεθεί σε μακαρονάδες και σε άλλες παρασκευές για ιδιαίτερο άρωμα και γεύση. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ένας κλασσικός μεζές από τρυφερές μπουκιές Ελληνικού Χοιρινού, για κρασί, ούζο, μπύρα, τσίπουρο, κομμένο από χοιρινό λαιμό η ελιά λαιμού. Τις μαγειρεύουμε κρασάτες, λεμονάτες, πικάντικες, ριγανάτες, με πράσα ή κρεμμυδάκια Ένα γρήγορο και νόστιμο πιάτο της Παρέας. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο, από διαλεχτά ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας. Από τα πιο τρυφερά μέρη του χοιρινού. κατάλληλη για τηγάνι (λεμονάτο), φούρνο και σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.