Αναζήτηση

BURGER BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Λαχταριστό και αφράτο μπιφτέκι Burger δικής μας παρασκευής από υψηλής ποιότητας μοσχάρι BlackAngus Αμερικής , υγιεινό και ιδιαίτερο έτοιμο για ψήσιμο. Περιέχει χοντροκομμένο κιμά και προτείνεται για ΒΒQ, σχάρα, τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 19036
€4,10
Αφορά τεμ. ~ 0,2 kg(s)
€20,50 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι ή στην πλάκα του BBQ για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ΑΥΓΑ, ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΓΛΥΚΟΖΗ, ΤΥΡΙ

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ –ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Νόστιμα και ζουμερά μπούτια από Ελληνικά Κοτόπουλα Κοντοχρήστου μεγαλωμένα στην Ναύπακτο. Διατροφή με βάση 65% καλαμπόκι. Περιέχουν υψηλό ποσοστό πρωτεΐνών, βιταμίνης Β12 και λίγα λιπαρά. Ψήνουμε στο φούρνο, στη γάστρα στην κατσαρόλα και στη λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,32
€5,80 ανά 1 kg(s)
ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΪΔΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΪΔΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερά και νόστιμα παϊδάκια από Ελληνικό Κατσικάκι Ελευθέρας βοσκής που δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για μαγείρεμα. Ιδανικά για σχάρα, κάρβουνα, πανέ η Σωτέ. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€18,40
€18,40 ανά 1 kg(s)
ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Νόστιμο και τρυφερό κιλότο από Ελληνική Μοσχίδα, μέτρια λιπαρό με λίγο κολλαγόνο , ιδανικό για μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο και ψητό της κατσαρόλας. Μπορεί να ψηθεί και στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι, αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ζουμερή Σπαλομπριζόλα από ελληνική Μοσχίδα. Ευγενικό κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι ιδανικά από μαντέμι. Επίσης, το κρέας του πωλείται και χωρίς κόκαλο για ολόκληρο ψητό στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€8,25
€16,50 ανά 1 kg(s)