Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Ψήνουμε σε καυτό μαντεμένιο τηγάνι για 5-6 λεπτά . Το κρέας θα είναι έτοιμο όταν η ένδειξη του θερμομέτρου φτάσει στους 55 ˚C. Προσοχή. Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο 1 ώρα τουλάχιστον πριν το ψήσουμε. Στη σχάρα του Grill ψήνουμε σε δυνατό γούρνο 3 λεπτά από κάθε πλευρά για medium αποτέλεσμα. Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί τουλάχιστον για 5 λεπτά. Η καλύτερη λύση για το σωστό ψήσιμο είναι ο έλεγχος της θερμοκρασίας με το ειδικό θερμόμετρο και η χρήση λαβίδας για να μην τρυπήσουμε το κρέας.