Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Για το φούρνο,ψήνουμε σε μαντεμένιο τηγάνι την καρυκευμένη μπριζόλα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά έως ότου πάρει χρώμα και συνεχίζουμε το ψήσιμο στο φούρνο στους 200οC στον αέρα,αλοίφοντας με πινέλο ελάχιστο ελαιόλαδο ή λιωμένο βούτυρο για άλλα 6-8 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος. Επιθυμητή θερμοκρασία για medium αποτέλεσμα 58-62οC. Αφήνουμε να ξεκουραστεί πριν την κόψουμε. Προσοχή. Βγάζουμε τη μπριζόλα από το ψυγείο, τουλάχιστον 1 ώρα πριν το ψήσιμο