Αναζήτηση

TRANS ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τρανς από Ελληνικό μοσχάρι. Είναι το κομμάτι του ζώου που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του μπουτιού, χωρίς κόκκαλο και σχετικά άπαχο. Κομμένο σε λεπτές φέτες, μας δίνει τα εσκαλόπ και το γνωστό σνίτσελ. Επίσης μπορεί να γίνει ψητό στο φούρνο, αλλά και σοτέ στο τηγάνι, λόγω του λίγου λίπους που διαθέτει. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 17315
€7,25
Αφορά τεμ. ~ 0,5 kg(s)
€14,50 ανά 1 kg(s)
i h

Ψήνουμε το τρανς κομμένο σε λεπτές φέτες  σε αντικολλητικό τηγάνι για 3-5 λεπτά, σβήνουμε με κρασί ή κονιάκ και μαγειρεύουμε άλλα 4-5 λεπτά, έως ότου μαλακώσει το κρέας.

*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΩΠΟ – BIO GRECO

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΩΠΟ – BIO GRECO

Εκλεκτό Βιολογικό νωπό Κοτόπουλο bio greco. Τα βιολογικά κοτόπουλα bio greco προέρχονται από βιολογικές φάρμες της Λακωνίας και μεγαλώνουν ελεύθερα στη φύση. Έχουν πλούσια γεύση και τρέφονται αποκλειστικά με πιστοποιημένα βιολογικά μίγματα ζωοτροφών. Δεν λαμβάνουν αντιβιωτικά. Ψήνουμε ολόκληρο στο φούρνο και στη σούβλα. Τεμαχισμένο μας δίνει ωραιότατες υγιεινές γευστικές σούπες, λαχταριστά κοκκινιστά και λεμονάτα πιάτα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€21,60
€10,80 ανά 1 kg(s)