Νόστιμο καπάκι ελιάς CHUCK FLAP από μοσχάρι εξαιρετικής ποιότητας Black Angus Αμερικής, μαλακό χωρίς πολύ λίπος. Μαγειρεύεται με όλους τους τρόπους, βραστό, στιφάδο, κοκκινιστό, γιουβέτσι και γεμιστό στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Πολύ Νόστιμη και ιδιαίτερη μπριζόλα flank steak από μοσχάρι εξαιρετικής ποιότητας Black Angus Αμερικής, προερχόμενη από την κοιλιά του ζώου, αρκετά λεπτή σε πάχος και με σχετικό λιπάκι. Προτείνεται για αργό ψήσιμο στη σχάρα για να παραμείνει τρυφερή.
Τρυφερή μπριζόλα Rib Εye από μοσχάρι εξαιρετικής ποιότητας Βlack Angus USA, χωρίς ορμόνες. Ένα νόστιμο και ζουμερό κομμάτι κρέατος από την καρδιά της σπαλομπριζόλας, γεμάτο γεύση και ιδιαίτερα δημοφιλές. Δεν περιέχει κανένα κόκκαλο και συνήθως δίνει την καλύτερη ποιότητα μπριζόλας, με εξαιρετική κατανομή λίπους. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προϊόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Λαχταριστή και ιδιαίτερη Tomahawk Steak από εξαιρετικής ποιότητας μοσχάρι Black Angus με ωραίο ενδομυικό λίπος και χαρακτηριστικό το τεράστιο απογυμνωμένο κόκκαλο, που την κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλη μπριζόλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Εξαιρετικό και πολύτιμο κομμάτι κρέατος από μοσχάρι Δανίας 12μηνης ωρίμανσης, υψηλής γαστρονομικής αξίας με πολυσύνθετη γεύση. Προτείνεται για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή νωπή Πικάνια από μοσχάρι εξαιρετικής ποιότητας Black Angus χωρίς ορμόνες, φημισμένη για τη μοναδική της γεύση. Είναι ένα τρυφερό και νόστιμο κομμάτι από το «καπάκι του κιλότου», με χαρακτηριστική την εξωτερική στρώση λίπους στο επάνω μέρος του. Tο μαλακό λίπος που την καλύπτει εξωτερικά, λιώνει όσο ψήνεται το κρέας και παραμένει ζουμερή και γευστική. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.