Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Μαγείρεμα στο τηγάνι'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

Τρυφερό σνίτσελ από μπούτι χοιρινού, παναρισμένο με φρυγανιά σίτου, πάπρικα καπνιστή, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα.Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€4,68
€11,70 ανά 1 kg(s)
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ

Αφράτα Σουτζουκάκια Σμυρνέικα δικής μας παρασκευής, καλοζυμωμένα με φρέσκο Μοσχαρίσιο κιμά, φρυγανιά σίτου, κρεμμύδι, σκόρδο, μαινταντό και σμυρνέικη σάλτσα, έτοιμα για μαγείρεμα. Ιδανικά για ψήσιμο στο τηγάνι, στο φούρνο ή στη σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Νόστιμη τηγανιά από μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου με μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη έτοιμη για μαγείρεμα. Ψήνουμε στο τηγάνι ή στην κατσαρόλα και φτιάχνουμε υπέροχα πιάτια είτε σκέτη με λεμόνι είτε με την προσθήκη λαχανικών της αρεσκείας μας. Αλλεργιογόνα:ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΣΕΛΙΝΟ,ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,50
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ

Ζουμερά φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, μαριναρισμένα με ελαιόλαδο, σκόρδο, βασιλικό και ρίγανη, έτοιμα για μαγείρεμα. Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€2,30
€11,50 ανά 1 kg(s)