Αναζήτηση

Μοσχάρι

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
TRANS ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

TRANS ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τρανς από Ελληνικό μοσχάρι. Είναι το κομμάτι του ζώου που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του μπουτιού, χωρίς κόκκαλο και σχετικά άπαχο. Κομμένο σε λεπτές φέτες, μας δίνει τα εσκαλόπ και το γνωστό σνίτσελ. Επίσης μπορεί να γίνει ψητό στο φούρνο, αλλά και σοτέ στο τηγάνι, λόγω του λίγου λίπους που διαθέτει. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,25
€14,50 ανά 1 kg(s)
ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

Τρυφερή Ελιά από Ελληνικό Μοσχαράκι χωρίς κόκκαλο. Από τα πιο νόστιμα αλλά και πιο μαλακά μέρη του Μοσχαριού. Ιδανική για κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, για το φούρνο, βραστό, σούπες, αλλά και για κιμά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,25
€14,50 ανά 1 kg(s)
ΕΛΙΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΕΛΙΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Νόστιμη Ελιά με κόκκαλο από ελληνικό Μοσχαράκι. Από τα πιο τρυφερά μέρη του Μοσχαριού. Η ελιά είναι κατάλληλη για όλα τα μαγειρέματα, κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, για βραστό, σούπες, αλλά και για κιμά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€10,80
€10,80 ανά 1 kg(s)
ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΛΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Νόστιμο και τρυφερό κιλότο από Ελληνική Μοσχίδα, μέτρια λιπαρό με λίγο κολλαγόνο , ιδανικό για μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο και ψητό της κατσαρόλας. Μπορεί να ψηθεί και στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι, αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΙΜΑΣ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Φρέσκος Κιμάς από την κοιλιά Ελληνικής Μοσχίδας, πολύ νόστιμος και τρυφερός με πλούσια γεύση. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Ιδανικός για: Κεφτέδες, μπιφτέκια, μπέργκερ, ρολά, μπολονέζ, κεμπάπ, πίτες, γεμιστά και διαφόρων ειδών μαγειρευτά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,75
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΟΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Γευστικό και πλούσιο σε γεύση Κότσι από Ελληνική Μοσχίδα. Το κότσι ή αλλιώς ποντίκι, βρίσκεται στην άκρη των ποδιών του ζώου. Είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για βραστό, σούπες, μαγειρευτά κατσαρόλας αλλά και παρασκευή ζωμών. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€6,95
€13,90 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ TOMAHAWK

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ TOMAHAWK

Γευστική Μπριζόλα Tomahawk από Ελληνική Μοσχίδα. Μία ειδική κοπή μπριζόλας, σε σχήμα ινδιάνικου τσεκουριού και σε εντυπωσιακό μέγεθος με πάχος περίπου 5cm.Ένα ευγενικό κομμάτι κρέατος, με ασυναγώνιστη γεύση. Ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Επίσης, αν το το ξεκοκαλλίσουμε μπορούμε να το μαγειρέψουμε ολόκληρο στο φούρνο.. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,50
€17,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τρυφερή Μπριζόλα γάλακτος από Μοσχαράκι Ολλανδίας. Οι μπριζόλες είναι μέρος από τη ράχη του ζώου, Ιδανικές για ψήσιμο στη σχάρα αλλά και στο τηγάνι. Επίσης αν τις ξεκοκκαλλήσουμε, έχουμε ένα ωραίο ψητό φούρνου. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,55
€18,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εξαιρετική Μπριζόλα Κόντρα από Ελληνική Μοσχίδα με κόκκαλο. Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της μπριζόλας. Ιδανική για ψητό σχάρας, φούρνο ή τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,95
€16,50 ανά 1 kg(s)