Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Παρασκευής μας'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ

Ζουμερό και νόστιμο μπούτι από κοτόπουλο, μαριναρισμένο με σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σκόρδο,δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€3,16
€7,90 ανά 1 kg(s)
ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Τρυφερό χτένι Mοσχίδας, ιδιαίτερα μαλακό, μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, κόκκινο κρασί, αλάτι και πιπέρι. Περιέχει επιπλέον μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια, πιπεριές, καρότο, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα σε ειδική σακούλα ψησίματος. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€26,35
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Νόστιμα και μυρωδάτα μπιφτέκια λαχανικών από πουρέ πατάτας, τριμμένο καρότο, μανιτάρι, ντομάτα, πιπεριές, αλάτι ,πιπέρι. Παναρισμένο με σουσάμι και φρυγανιά, έτοιμα για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€1,90
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ

Μπριζολάκι από κόντρα χοιρινή μπριζόλα χωρίς οστό, μαριναρισμένο σε σάλτσα λεμονιού και καρυκευμένο με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και βασιλικό, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Συστατικά: ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΟΝΤΡΑ Α/Ο, ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ, ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΣΚΟΡΔΟ
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Εκλεκτό μπριζολάκι από χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο, μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο και καρυκευμένο με βασιλικό, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ιδανικό για σχάρα, τηγάνι και φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,30
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ (ΜΙΚΡΑ)

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ (ΜΙΚΡΑ)

Νόστιμο και ζουμερό ρολό κοτόπουλου, μικρό για 2 άτομα, μαριναρισμένο με σάλτσα ντομάτας ,αλάτι, πιπέρι και γεμιστό με τυρί γκούντα, μπέικον και πιπεριά Φλωρίνης, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα στο φούρνο ή στη λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€10,50
€10,50 ανά 1 kg(s)