Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Παρασκευής μας'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

Τρυφερό και Νόστιμο ρολό από κοτόπουλο, δικής μας παρασκευής, γεμιστό με τυρί, πιπεριές και μπέικον. Ψήνουμε στο φούρνο. Εύκολη και υγιεινή λύση για καθημερινά και γιορτινά τραπέζια. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€10,50 ανά 1 kg(s)
ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΥΡΙ , ΦΕΤΑ & ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΥΡΙ , ΦΕΤΑ & ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

Νόστιμο και γευστικό ρολό από φρέσκο κοτόπουλο, γεμιστό με κρέμα τυριού φιλαδελφεια, φέτα και λιαστή ντομάτα δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Εύκολη και γρήγορη λύση για καθημερινά αλλά και γιορτινά γεύματα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€18,90
€10,50 ανά 1 kg(s)
ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

Νόστιμο και τρυφερό ρολό από χοιρινό λαιμό γεμιστό με τυρί γκούντα , μπέικον και πιπεριές, δικής μας παρασκευής καρυκευμένο με αλάτι, πιπέρι. Μια εύκολη και γρήγορη λύση για καθημερινά και επίσημα γεύματα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€14,25
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΕ

Τρυφερό σνίτσελ από μπούτι χοιρινού, παναρισμένο με φρυγανιά σίτου, πάπρικα καπνιστή, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, έτοιμο για μαγείρεμα.Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€4,68
€11,70 ανά 1 kg(s)
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ

Αφράτα Σουτζουκάκια Σμυρνέικα δικής μας παρασκευής, καλοζυμωμένα με φρέσκο Μοσχαρίσιο κιμά, φρυγανιά σίτου, κρεμμύδι, σκόρδο, μαινταντό και σμυρνέικη σάλτσα, έτοιμα για μαγείρεμα. Ιδανικά για ψήσιμο στο τηγάνι, στο φούρνο ή στη σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Νόστιμη τηγανιά από μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου με μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη έτοιμη για μαγείρεμα. Ψήνουμε στο τηγάνι ή στην κατσαρόλα και φτιάχνουμε υπέροχα πιάτια είτε σκέτη με λεμόνι είτε με την προσθήκη λαχανικών της αρεσκείας μας. Αλλεργιογόνα:ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΣΕΛΙΝΟ,ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,50
€11,50 ανά 1 kg(s)