Ουρά από μπούτι Ελληνικής Μοσχίδας, με ιδιαίτερη και πλούσια γεύση. Μαγειρεύεται ολόκληρη ή σε φέτες στην κατσαρόλα, κοκκινιστή, λεμονάτη ή κρασάτη, αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Τρυφερή Σπάλα από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα μαλακό και περιζήτικο κομμάτι μόσχου, πλούσιο σε κολλαγόνο. Περιλαμβάνει το χτένι σπάλας, το νουά και τα ποντίκια σπάλας καθώς και την περίφημη βασιλοπούλα ή σπαλομίτα. Από τα λιγότερο λιπαρά μέρη του Μοσχαριού, κατάλληλη για μαγειρευτά στο φούρνο, στη λαδόκολλα και βραστά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή Σπαλομπριζόλα από ελληνική Μοσχίδα. Ευγενικό κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι ιδανικά από μαντέμι. Επίσης, το κρέας του πωλείται και χωρίς κόκαλο για ολόκληρο ψητό στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή σπαλομπριζόλα από Μοσχάρι Γαλλίας, γνωστή και ως σταβλίσια. Πρόκειται για μεγάλη μπριζόλα, με αρκετό λίπος ανάμεσα στους μυς αλλά και εξωτερικά, πάχους 3 – 4 εκατοστών περίπου. Δημοφιλές κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι.Επίσης χωρίς το κόκκαλο για ψητό στο φούρνο.
Λαχταριστές Στηθοπλευρές από Ελληνική Μοσχίδα. Η όψη τους θυμίζει ράγες τραίνου. Είναι ένα σχετικά λιπαρό μέρος του ζώου και μπορούν να μαγειρευτούν στο φούρνο ή να γίνουν εξαιρετικό βραστό. Επίσης για όσους αγαπούν το ΒΒQ, μπορεί να ψηθεί ολόκληρο το κομμάτι των πλευρών και στη σχάρα . Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προϊόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Τρυφερό Στρογγυλό από Ελληνική Μοσχίδα. Είναι το τμήμα μπροστά και έξω από το μηρό του ζώου. Ένα εκλεκτό και ιδιαίτερο κομμάτι κρέατος με μεγάλη περιεκτεικότητα σε κολλαγόνο. Μαγειρεύουμε ολόκληρο σε ρολό στο φούρνο, γιουβέτσι στην κατσαρόλα ή κοκκινιστό και στη σχάρα κομμένο σε φέτες.