Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Ψήσιμο στο φούρνο'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΣΠΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΠΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τρυφερή Σπάλα από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα μαλακό και περιζήτικο κομμάτι μόσχου, πλούσιο σε κολλαγόνο. Περιλαμβάνει το χτένι σπάλας, το νουά και τα ποντίκια σπάλας καθώς και την περίφημη βασιλοπούλα ή σπαλομίτα. Από τα λιγότερο λιπαρά μέρη του Μοσχαριού, κατάλληλη για μαγειρευτά στο φούρνο, στη λαδόκολλα και βραστά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,45
€14,90 ανά 1 kg(s)
ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ζουμερή Σπαλομπριζόλα από ελληνική Μοσχίδα. Ευγενικό κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι ιδανικά από μαντέμι. Επίσης, το κρέας του πωλείται και χωρίς κόκαλο για ολόκληρο ψητό στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€8,25
€16,50 ανά 1 kg(s)
ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΒΟΕΙΟ

ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΒΟΕΙΟ

Ζουμερή σπαλομπριζόλα από Μοσχάρι Γαλλίας, γνωστή και ως σταβλίσια. Πρόκειται για μεγάλη μπριζόλα, με αρκετό λίπος ανάμεσα στους μυς αλλά και εξωτερικά, πάχους 3 – 4 εκατοστών περίπου. Δημοφιλές κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι.Επίσης χωρίς το κόκκαλο για ψητό στο φούρνο.
€16,80
€24,00 ανά 1 kg(s)
ΣΤΗΘΟΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

ΣΤΗΘΟΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

Λαχταριστές Στηθοπλευρές από Ελληνική Μοσχίδα. Η όψη τους θυμίζει ράγες τραίνου. Είναι ένα σχετικά λιπαρό μέρος του ζώου και μπορούν να μαγειρευτούν στο φούρνο ή να γίνουν εξαιρετικό βραστό. Επίσης για όσους αγαπούν το ΒΒQ, μπορεί να ψηθεί ολόκληρο το κομμάτι των πλευρών και στη σχάρα . Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προϊόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€10,50
€10,50 ανά 1 kg(s)
ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τρυφερό Στρογγυλό από Ελληνική Μοσχίδα. Είναι το τμήμα μπροστά και έξω από το μηρό του ζώου. Ένα εκλεκτό και ιδιαίτερο κομμάτι κρέατος με μεγάλη περιεκτεικότητα σε κολλαγόνο. Μαγειρεύουμε ολόκληρο σε ρολό στο φούρνο, γιουβέτσι στην κατσαρόλα ή κοκκινιστό και στη σχάρα κομμένο σε φέτες.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)
Τ-ΒΟΝΕ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τ-ΒΟΝΕ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τρυφερή και γεμάτη γεύση μπριζόλα Τ bone steak από μοσχαράκι γάλακτος Ολλανδίας, η οποία περιλαμβάνει και το filet mignon και το ψαρονέφρι, με το κόκκαλο της να προσομοιάζει σε σχήμα Τ. Ψήνουμε στο φούρνο, σε βαρύ τηγάνι, στη σχάρα ή στα κάρβουνα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,25
€17,50 ανά 1 kg(s)