Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Ψήσιμο στο φούρνο'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο, από διαλεχτά ελληνικά χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας. Από τα πιο τρυφερά μέρη του χοιρινού. κατάλληλη για τηγάνι (λεμονάτο), φούρνο και σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,94
€9,80 ανά 1 kg(s)
ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ζουμερό χοιρινό φιλέτο Ολλανδίας. Ένα εκλεκτό κομμάτι χοιρινού, μαλακό και άπαχο χωρίς κόκκαλο με λεπτή γεύση. Μαγειρεύεται πολύ ωραία ψητό, γεμιστό στο φούρνο αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους. Ιδανική λύση για γρήγορο μαγείρεμα . Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,76
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΑΡΝΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΕΜΑΧΙΟ Χ/ΚΕΦΑΛΙ – Χ/ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ

ΑΡΝΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΕΜΑΧΙΟ Χ/ΚΕΦΑΛΙ – Χ/ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ

Αρνί γάλακτος ελληνικό, ολόκληρο με το κεφάλι, ελευθέρας βοσκής, πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας. Το ενδομυϊκό λίπος που περέχει, το βοηθάει να γίνει ιδιαίτερα τρυφερό και νόστιμο. Κατάλληλο για Φούρνο, Σούβλα.
€16,90
€16,90 ανά 1 kg(s)
ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και υγιεινό εξοχικό από ελληνικό κοτόπουλο μαριναρισμένο με ντομάτα, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά και γέμιση πιπεριά και κεφαλοτύρι έτοιμο για ψήσιμο, δικής μας παρασκευής. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και στή λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΕΞΟΧΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΞΟΧΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ζουμερό και νόστιμο εξοχικό χοιρινό με πλούσια γεύση από λαιμό ελληνικού χοίρου χωρίς κόκκαλα, μαριναρισμένο με κρεμμύδι,ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά και γέμιση από κεφαλοτύρι και πιπεριά. Ιδανικό για γιορτινά και κυριακάτικα τραπέζια. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΚΕΜΠΑΠ ΝΩΠΟ

ΚΕΜΠΑΠ ΝΩΠΟ

Παραδοσιακό Αρωματικό Κεμπάπ από καλοζυμωμένο μοσχαρίσιο και πρόβειο κιμά με φρυγανιά σίτου-σίκαλης, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι, δικής μας παρασκευής, έτοιμο για ψήσιμο στο φούρνο ή στο BBQ. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,30
€8,60 ανά 1 kg(s)