Ζουμερό φιλέτο μπούτι από ελληνικά κοτόπουλα. Το φιλέτο μπούτι είναι ο μηρός χωρίς το κόκκαλο και το δέρμα. Παρέχει στα κύτταρά μας ανόργανα άλατα και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι, στο φούρνο στη λαδόκολλα και στη σχάρα. Γίνεται τρυφερό σουβλάκι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Τρυφερό φιλέτο από στήθος Γαλοπούλας Νιτσιάκος. Μία υγιεινή και θρεπτική επιλογή από ελληνικές γαλοπούλες με μεγάλη διατροφική αξία και μικρή θερμιδική απόδοση.Ψήνουμε στο φούρνο στη γάστρα και στην κατσαρόλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Τρυφερό φιλέτο στήθος από Ελληνικά κοτόπουλα Νιτσιάκος. Ιδανική επιλογή για νόστιμο λευκό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς πολλές θερμίδες. Μπορείτε να το μαγειρέψετε στο γκριλ, στο φούρνο, στο μπάρμπεκιου, να το προσθέσετε σε πράσινη σαλάτα ή σε αραβική πίτα και σε σάντουιτς. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Τρανς από Ελληνικό μοσχάρι. Είναι το κομμάτι του ζώου που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του μπουτιού, χωρίς κόκκαλο και σχετικά άπαχο. Κομμένο σε λεπτές φέτες, μας δίνει τα εσκαλόπ και το γνωστό σνίτσελ. Επίσης μπορεί να γίνει ψητό στο φούρνο, αλλά και σοτέ στο τηγάνι, λόγω του λίγου λίπους που διαθέτει. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Τρυφερή Ελιά από Ελληνικό Μοσχαράκι χωρίς κόκκαλο. Από τα πιο νόστιμα αλλά και πιο μαλακά μέρη του Μοσχαριού. Ιδανική για κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, για το φούρνο, βραστό, σούπες, αλλά και για κιμά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Νόστιμη Ελιά με κόκκαλο από ελληνικό Μοσχαράκι. Από τα πιο τρυφερά μέρη του Μοσχαριού. Η ελιά είναι κατάλληλη για όλα τα μαγειρέματα, κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, για βραστό, σούπες, αλλά και για κιμά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.