Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Μαγείρεμα στην κατσαρόλα'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερός και μαλακός Λαιμός με κόκκαλο από εξαιρετικά ελληνικά Χοιρινά. Μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους ,στην κατσαρόλα, στη σχάρα, στο φούρνο και στη λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€6,90
€6,90 ανά 1 kg(s)
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

Ένας κλασσικός μεζές από τρυφερές μπουκιές Ελληνικού Χοιρινού, για κρασί, ούζο, μπύρα, τσίπουρο, κομμένο από χοιρινό λαιμό η ελιά λαιμού. Τις μαγειρεύουμε κρασάτες, λεμονάτες, πικάντικες, ριγανάτες, με πράσα ή κρεμμυδάκια Ένα γρήγορο και νόστιμο πιάτο της Παρέας. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,90
€7,90 ανά 1 kg(s)
ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ζουμερό χοιρινό φιλέτο Ολλανδίας. Ένα εκλεκτό κομμάτι χοιρινού, μαλακό και άπαχο χωρίς κόκκαλο με λεπτή γεύση. Μαγειρεύεται πολύ ωραία ψητό, γεμιστό στο φούρνο αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους. Ιδανική λύση για γρήγορο μαγείρεμα . Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,76
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο και υγιεινό εξοχικό από ελληνικό κοτόπουλο μαριναρισμένο με ντομάτα, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά και γέμιση πιπεριά και κεφαλοτύρι έτοιμο για ψήσιμο, δικής μας παρασκευής. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και στή λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΕΞΟΧΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΞΟΧΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ζουμερό και νόστιμο εξοχικό χοιρινό με πλούσια γεύση από λαιμό ελληνικού χοίρου χωρίς κόκκαλα, μαριναρισμένο με κρεμμύδι,ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά και γέμιση από κεφαλοτύρι και πιπεριά. Ιδανικό για γιορτινά και κυριακάτικα τραπέζια. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ

Ζουμερό και νόστιμο μπούτι από κοτόπουλο, μαριναρισμένο με σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σκόρδο,δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€3,16
€7,90 ανά 1 kg(s)