Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Μαγείρεμα στην κατσαρόλα'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΣΤΗΘΟΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

ΣΤΗΘΟΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

Λαχταριστές Στηθοπλευρές από Ελληνική Μοσχίδα. Η όψη τους θυμίζει ράγες τραίνου. Είναι ένα σχετικά λιπαρό μέρος του ζώου και μπορούν να μαγειρευτούν στο φούρνο ή να γίνουν εξαιρετικό βραστό. Επίσης για όσους αγαπούν το ΒΒQ, μπορεί να ψηθεί ολόκληρο το κομμάτι των πλευρών και στη σχάρα . Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προϊόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€10,50
€10,50 ανά 1 kg(s)
ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ζουμερό Στήθος, από Ελληνική Μοσχίδα με κόκκαλο. Ένα πολύ γευστικό κομμάτι με αρκετά κόκκαλα και σχετικό λίπος. Προτείνεται ιδιαίτερα για σιγομαγειρεμένα φαγητά κατσαρόλας, σούπες αλλά και ολόκληρο στη σχάρα, μαριναρισμένο με διάφορα μπαχαρικά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€9,50
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Τρυφερό Στρογγυλό από Ελληνική Μοσχίδα. Είναι το τμήμα μπροστά και έξω από το μηρό του ζώου. Ένα εκλεκτό και ιδιαίτερο κομμάτι κρέατος με μεγάλη περιεκτεικότητα σε κολλαγόνο. Μαγειρεύουμε ολόκληρο σε ρολό στο φούρνο, γιουβέτσι στην κατσαρόλα ή κοκκινιστό και στη σχάρα κομμένο σε φέτες.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΧΤΕΝΙ ΜΟΣΧΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

ΧΤΕΝΙ ΜΟΣΧΙΔΑΣ ΕΛΛΑΣ

Υπέροχο Χτένι από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα πολύ μαλακό κομμάτι της σπάλας δίπλα στην πλάτη του ζώου, ιδιαίτερα νόστιμο με μια λεπτή στρώση κολλαγόνου. Ιδανικό για κατσαρόλα, κοκκινιστό, λεμονάτο, ψητό φούρνου, γιουβέτσι, στιφάδο αλλά και για σούπες. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νόστιμος Λαιμός χωρίς κόκκαλο από ελληνικά Χοιρινά με ενδομυικό λίπος που τον κάνει πολύ τρυφερό στο μαγείρεμα. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, ψητά κατσαρόλας, στη λαδόκολλα, τηγανητά για γρήγορα γεύματα αλλά και για πεντανόστιμα cordon blue. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,75
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΟΥΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΠΟΥΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Νόστιμο μπούτι από ελληνικά χοιρινά χωρίς κόκκαλο και χωρίς πολύ λίπος. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό για ψητά φούρνου, για ρολλά αλλά και για φαγητά κατσαρόλας, κοκκινιστά ή λεμονάτα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€3,95
€7,90 ανά 1 kg(s)