Τρυφερή Σπάλα από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα μαλακό και περιζήτικο κομμάτι μόσχου, πλούσιο σε κολλαγόνο. Περιλαμβάνει το χτένι σπάλας, το νουά και τα ποντίκια σπάλας καθώς και την περίφημη βασιλοπούλα ή σπαλομίτα. Από τα λιγότερο λιπαρά μέρη του Μοσχαριού, κατάλληλη για μαγειρευτά στο φούρνο, στη λαδόκολλα και βραστά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Λαχταριστές Στηθοπλευρές από Ελληνική Μοσχίδα. Η όψη τους θυμίζει ράγες τραίνου. Είναι ένα σχετικά λιπαρό μέρος του ζώου και μπορούν να μαγειρευτούν στο φούρνο ή να γίνουν εξαιρετικό βραστό. Επίσης για όσους αγαπούν το ΒΒQ, μπορεί να ψηθεί ολόκληρο το κομμάτι των πλευρών και στη σχάρα . Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προϊόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερό Στήθος, από Ελληνική Μοσχίδα με κόκκαλο. Ένα πολύ γευστικό κομμάτι με αρκετά κόκκαλα και σχετικό λίπος. Προτείνεται ιδιαίτερα για σιγομαγειρεμένα φαγητά κατσαρόλας, σούπες αλλά και ολόκληρο στη σχάρα, μαριναρισμένο με διάφορα μπαχαρικά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Τρυφερό Στρογγυλό από Ελληνική Μοσχίδα. Είναι το τμήμα μπροστά και έξω από το μηρό του ζώου. Ένα εκλεκτό και ιδιαίτερο κομμάτι κρέατος με μεγάλη περιεκτεικότητα σε κολλαγόνο. Μαγειρεύουμε ολόκληρο σε ρολό στο φούρνο, γιουβέτσι στην κατσαρόλα ή κοκκινιστό και στη σχάρα κομμένο σε φέτες.
Υπέροχο Χτένι από Ελληνική Μοσχίδα. Ένα πολύ μαλακό κομμάτι της σπάλας δίπλα στην πλάτη του ζώου, ιδιαίτερα νόστιμο με μια λεπτή στρώση κολλαγόνου. Ιδανικό για κατσαρόλα, κοκκινιστό, λεμονάτο, ψητό φούρνου, γιουβέτσι, στιφάδο αλλά και για σούπες. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Νόστιμος Λαιμός χωρίς κόκκαλο από ελληνικά Χοιρινά με ενδομυικό λίπος που τον κάνει πολύ τρυφερό στο μαγείρεμα. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, ψητά κατσαρόλας, στη λαδόκολλα, τηγανητά για γρήγορα γεύματα αλλά και για πεντανόστιμα cordon blue. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.