Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Μαγείρεμα στην κατσαρόλα'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΕΞΟΧΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΞΟΧΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ζουμερό και νόστιμο εξοχικό χοιρινό με πλούσια γεύση από λαιμό ελληνικού χοίρου χωρίς κόκκαλα, μαριναρισμένο με κρεμμύδι,ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά και γέμιση από κεφαλοτύρι και πιπεριά. Ιδανικό για γιορτινά και κυριακάτικα τραπέζια. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€17,85
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ

Ζουμερό και νόστιμο μπούτι από κοτόπουλο, μαριναρισμένο με σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σκόρδο,δικής μας παρασκευής, έτοιμο για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€3,16
€7,90 ανά 1 kg(s)
ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Νόστιμη τηγανιά από μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου με μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη έτοιμη για μαγείρεμα. Ψήνουμε στο τηγάνι ή στην κατσαρόλα και φτιάχνουμε υπέροχα πιάτια είτε σκέτη με λεμόνι είτε με την προσθήκη λαχανικών της αρεσκείας μας. Αλλεργιογόνα:ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΣΕΛΙΝΟ,ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,50
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΚΟΚΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΩΠΟΣ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ – ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Εξαιρετικός Κόκορας "ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ" Κόκκινος Ειδικής εκτροφής 90 ημερών και άνω. Αποτελεί άριστη πηγή πρωτεϊνών με χαμηλά λιπαρά και μοναδική γεύση. Βραστός στην κατσαρόλα, με ονομαστό τον κόκορα κρασάτο με χοντρά μακαρόνια και κόκκινη σάλτσα, ή ψητός στη γάστρα δίνει πάντα νοστιμότατα πιάτα και επιπλέον αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής, αφού θεωρείται ιδιαίτερα εύπεπτος, υγιεινός και εξαιρετικά θρεπτικός. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€23,40
€7,80 ανά 1 kg(s)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ-  ΠΙΝΔΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ -ΠΙΝΔΟΣ

Νόστιμο και τρυφερό κοτόπουλο Ελευθέρας βοσκής ΠΙΝΔΟΣ με ιδιαίτερη γεύση. Τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ βοσκούν και κινούνται ελεύθερα στις ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων. Η τροφή τους αποτελείται απο πιστοποιημένες φυτικές τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε καλαμπόκι. Μαγειρεύονται στο φούρνο, στη κατσαρόλα, στο τηγάνι ή στον ατμό με διάφορα μπαχαρικά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,17
€6,98 ανά 1 kg(s)