Τρυφερή Μπριζόλα γάλακτος από Μοσχαράκι Ολλανδίας. Οι μπριζόλες είναι μέρος από τη ράχη του ζώου, Ιδανικές για ψήσιμο στη σχάρα αλλά και στο τηγάνι. Επίσης αν τις ξεκοκκαλλήσουμε, έχουμε ένα ωραίο ψητό φούρνου. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Εξαιρετική Μπριζόλα Κόντρα από Ελληνική Μοσχίδα με κόκκαλο. Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της μπριζόλας. Ιδανική για ψητό σχάρας, φούρνο ή τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Γευστική Μπριζόλα από Ελληνικό Μοσχάρι, χωρίς κόκκαλο. Ένα ευγενές κομμάτι κρέατος υψηλής διατροφικής αξίας. Ιδανική για ψήσιμο στο τηγάνι,στη σχάρα αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ουρά από μπούτι Ελληνικής Μοσχίδας, με ιδιαίτερη και πλούσια γεύση. Μαγειρεύεται ολόκληρη ή σε φέτες στην κατσαρόλα, κοκκινιστή, λεμονάτη ή κρασάτη, αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Εξαιρετικό Μοσχαρίσιο Σνίτσελ από Ελληνική Μοσχίδα.Ένα καθαρό κομμάτι τρανς , κομμένο σε λεπτές φέτες και περασμένες από το ειδικό μηχάνημα για να γίνει περισσότερο τρυφερό. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή Σπαλομπριζόλα από ελληνική Μοσχίδα. Ευγενικό κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι ιδανικά από μαντέμι. Επίσης, το κρέας του πωλείται και χωρίς κόκαλο για ολόκληρο ψητό στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.