Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Μαγείρεμα στο τηγάνι'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Τρυφερή Μπριζόλα γάλακτος από Μοσχαράκι Ολλανδίας. Οι μπριζόλες είναι μέρος από τη ράχη του ζώου, Ιδανικές για ψήσιμο στη σχάρα αλλά και στο τηγάνι. Επίσης αν τις ξεκοκκαλλήσουμε, έχουμε ένα ωραίο ψητό φούρνου. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€5,55
€18,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εξαιρετική Μπριζόλα Κόντρα από Ελληνική Μοσχίδα με κόκκαλο. Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της μπριζόλας. Ιδανική για ψητό σχάρας, φούρνο ή τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,95
€16,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΟΣΧΙΔΑΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΟΣΧΙΔΑΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ

Γευστική Μπριζόλα από Ελληνικό Μοσχάρι, χωρίς κόκκαλο. Ένα ευγενές κομμάτι κρέατος υψηλής διατροφικής αξίας. Ιδανική για ψήσιμο στο τηγάνι,στη σχάρα αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,20
€24,00 ανά 1 kg(s)
ΟΥΡΑ ΜΠΟΥΤΙΟΥ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΟΥΡΑ ΜΠΟΥΤΙΟΥ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ουρά από μπούτι Ελληνικής Μοσχίδας, με ιδιαίτερη και πλούσια γεύση. Μαγειρεύεται ολόκληρη ή σε φέτες στην κατσαρόλα, κοκκινιστή, λεμονάτη ή κρασάτη, αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€7,75
€15,50 ανά 1 kg(s)
ΣΝΙΤΣΕΛ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εξαιρετικό Μοσχαρίσιο Σνίτσελ από Ελληνική Μοσχίδα.Ένα καθαρό κομμάτι τρανς , κομμένο σε λεπτές φέτες και περασμένες από το ειδικό μηχάνημα για να γίνει περισσότερο τρυφερό. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,80
€16,00 ανά 1 kg(s)
ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ζουμερή Σπαλομπριζόλα από ελληνική Μοσχίδα. Ευγενικό κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι ιδανικά από μαντέμι. Επίσης, το κρέας του πωλείται και χωρίς κόκαλο για ολόκληρο ψητό στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€8,25
€16,50 ανά 1 kg(s)