Εξαιρετική Μπριζόλα Κόντρα από Ελληνική Μοσχίδα με κόκκαλο. Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της μπριζόλας. Ιδανική για ψητό σχάρας, φούρνο ή τηγάνι. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Γευστική Μπριζόλα από Ελληνικό Μοσχάρι, χωρίς κόκκαλο. Ένα ευγενές κομμάτι κρέατος υψηλής διατροφικής αξίας. Ιδανική για ψήσιμο στο τηγάνι,στη σχάρα αλλά και στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή Σπαλομπριζόλα από ελληνική Μοσχίδα. Ευγενικό κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι ιδανικά από μαντέμι. Επίσης, το κρέας του πωλείται και χωρίς κόκαλο για ολόκληρο ψητό στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Ζουμερή σπαλομπριζόλα από Μοσχάρι Γαλλίας, γνωστή και ως σταβλίσια. Πρόκειται για μεγάλη μπριζόλα, με αρκετό λίπος ανάμεσα στους μυς αλλά και εξωτερικά, πάχους 3 – 4 εκατοστών περίπου. Δημοφιλές κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι.Επίσης χωρίς το κόκκαλο για ψητό στο φούρνο.
Τρυφερό Συκώτι από Μοσχίδα Ολλανδίας, πλούσιο σε αμινοξέα και ιδιαίτερα θρεπτικό. Το συκώτι είναι μία φυσική «πολυβιταμίνη»! Είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεινών, βιταμινών αλλά και φυλλικού οξέος, σιδήρου, χαλκού. Μαγειρεύουμε στο τηγάνι και στη σχάρα.
Τρυφερή και γεμάτη γεύση μπριζόλα Τ bone steak από μοσχαράκι γάλακτος Ολλανδίας, η οποία περιλαμβάνει και το filet mignon και το ψαρονέφρι, με το κόκκαλο της να προσομοιάζει σε σχήμα Τ. Ψήνουμε στο φούρνο, σε βαρύ τηγάνι, στη σχάρα ή στα κάρβουνα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.