Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Ψήσιμο στη σχάρα'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Τ-ΒΟΝΕ ΜΟΣΧΙΔΑΣ

Τ-ΒΟΝΕ ΜΟΣΧΙΔΑΣ

Τρυφερή και γεμάτη γεύση μπριζόλα Τ bone steak από Ελληνική Μοσχίδα, μαζί με το αντίστοιχο filet mignon και το ψαρονέφρι που ακουμπά σε αυτή. Από τις πιο δημοφιλείς κοπές κρέατος παγκοσμίως. με το κόκκαλο της να προσομοιάζει σε σχήμα Τ. Ψήνουμε στο φούρνο, σε βαρύ τηγάνι, στη σχάρα ή στα κάρβουνα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€9,50
€19,00 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εκλεκτό Φιλέτο από Ελληνική Μοσχίδα. Το φιλέτο αποτελεί το πλέον μαλακό και τρυφερό μέρος του Μόσχου με μικρή περιεκτεικότητα σε λίπος. Από το φιλέτο παίρνουμε τα διάφορα steak, τα tournedos, τα chateubrian, το φιλέ μινιόν κ.λ.π. Ψήνεται στη σχάρα ή σε τηγάνι από μαντέμι. Μπορεί όμως να ψηθεί και ολόκληρο στο φούρνο. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,10
€37,00 ανά 1 kg(s)
ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΑΙΜΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΑΝΕΥ ΟΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νόστιμος Λαιμός χωρίς κόκκαλο από ελληνικά Χοιρινά με ενδομυικό λίπος που τον κάνει πολύ τρυφερό στο μαγείρεμα. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, ψητά κατσαρόλας, στη λαδόκολλα, τηγανητά για γρήγορα γεύματα αλλά και για πεντανόστιμα cordon blue. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€4,75
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο, από ελληνικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό. Είναι κατάλληλη για τηγάνι,φούρνο, σχάρα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,55
€8,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΕ ΟΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερός και μαλακός Λαιμός με κόκκαλο από εξαιρετικά ελληνικά Χοιρινά. Μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους ,στην κατσαρόλα, στη σχάρα, στο φούρνο και στη λαδόκολλα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€6,90
€6,90 ανά 1 kg(s)
ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ – ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΟΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑ – ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζουμερή πανσέτα από ελληνικό χοιρινό. Μία νόστιμη επιλογή από τους μυς της κοιλιάς του ζώου με πολλές δυνατότητες μαγειρέματος, λόγω του περισσότερου λίπους που περιέχει. Ψήνουμε στη σχάρα, στο φούρνο, τυλιγμένο σε ρολλό, στη σούβλα και για σουβλάκια αναμεμειγμένη με άλλα κομμάτια. Προσδίνει ιδιαίτερη γεύση όταν προστεθεί σε μακαρονάδες και σε άλλες παρασκευές για ιδιαίτερο άρωμα και γεύση. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€3,95
€7,90 ανά 1 kg(s)