Αναζήτηση

Προϊόντα με ετικέτα: 'Ψήσιμο στη σχάρα'

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Νόστιμα και μυρωδάτα μπιφτέκια λαχανικών από πουρέ πατάτας, τριμμένο καρότο, μανιτάρι, ντομάτα, πιπεριές, αλάτι ,πιπέρι. Παναρισμένο με σουσάμι και φρυγανιά, έτοιμα για μαγείρεμα. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€1,90
€9,50 ανά 1 kg(s)
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Νόστιμο και τρυφερό μπιφτέκι από σπάλα ελληνικού Μοσχαριού δικής μας παρασκευής, ζυμωμένο με γαλέτα, κρεμμύδι, σκόρδο, μαιντανό, αλάτι και πιπέρι, έτοιμο για ψήσιμο. Ιδανική επιλογή για γρήγορα και υγιεινά γεύματα. Ψήνουμε στη σχάρα, στο φούρνο ,σε αντικολλητικό τηγάνι. Αλλεργιογόνα: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ,ΦΡΥΓΑΝΙΑ Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€2,38
€11,90 ανά 1 kg(s)
ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ

Ζουμερά φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, μαριναρισμένα με ελαιόλαδο, σκόρδο, βασιλικό και ρίγανη, έτοιμα για μαγείρεμα. Ψήνουμε στο φούρνο και στο τηγάνι.
€2,30
€11,50 ανά 1 kg(s)
ΚΟΚΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΩΠΟΣ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ – ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Εξαιρετικός Κόκορας "ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ" Κόκκινος Ειδικής εκτροφής 90 ημερών και άνω. Αποτελεί άριστη πηγή πρωτεϊνών με χαμηλά λιπαρά και μοναδική γεύση. Βραστός στην κατσαρόλα, με ονομαστό τον κόκορα κρασάτο με χοντρά μακαρόνια και κόκκινη σάλτσα, ή ψητός στη γάστρα δίνει πάντα νοστιμότατα πιάτα και επιπλέον αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής, αφού θεωρείται ιδιαίτερα εύπεπτος, υγιεινός και εξαιρετικά θρεπτικός. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€23,40
€7,80 ανά 1 kg(s)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ-  ΠΙΝΔΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ -ΠΙΝΔΟΣ

Νόστιμο και τρυφερό κοτόπουλο Ελευθέρας βοσκής ΠΙΝΔΟΣ με ιδιαίτερη γεύση. Τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ βοσκούν και κινούνται ελεύθερα στις ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων. Η τροφή τους αποτελείται απο πιστοποιημένες φυτικές τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε καλαμπόκι. Μαγειρεύονται στο φούρνο, στη κατσαρόλα, στο τηγάνι ή στον ατμό με διάφορα μπαχαρικά. Σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω τιμές παρουσιάζονται κατά προσέγγιση. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί μετά την ζύγιση των προιόντων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
€11,17
€6,98 ανά 1 kg(s)